دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

دبیرکل حزب الله: ایران قبله اسلام و قلب محور مقاومت باقی خواهد ماند

دبیرکل حزب الله: ایران قبله اسلام و قلب محور مقاومت باقی خواهد ماند دبیر کل حزب الله لبنان به مناسبت عاشورای حسینی به سخنرانی پرداخته و اعلام کرد ایران محور مقاومت و قبله جهان اسلام باقی خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیر کل حزب الله لبنان، امروز (سه شنبه) به مناسبت عاشورای حسینی، در میدان امام حسین در جمع عزاداران به سخنرانی پرداخت.

 

دبیرکل حزب‌الله در ابتدا شهادت عزاداران حسینی در نیجریه را تسلیت گفته و اعلام کرد با آن‌ها ابراز همدردی می‌کند. سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، با یادآوری مظلومت ملت بحرین و انتقاد شدید از حاکمان منامه به علت عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها و اعمال محدودیت بر برگزاری مراسم عزاداری عاشورا، افزود: ملت یمن نماد واقعی کربلای حسین (ع) است و ایمان داریم که یاری رساندن به آن از جمله واجب‌ترین کار‌ها برای آزادمردان و شرافتمندان در این جهان است. یمنی‌ها با وجود محاصره و همه رنج‌هایی که دارند در همه مناسبت‌های مربوط به امت اسلامی حضور دارند.

 

او درخصوص تحولات فلسطین و حمله صهیونیست به غزه گفت: مردم فلسطین در غزه و نابلس می‌جنگند و معادلات خود را تحمیل می‌کنند و تاکید می‌کنند که مقاومت تنها راه است. تعهد خود را نسبت به آرمان فلسطین و ایستادگی در کنار این مردم مجاهد و مقاوم تجدید می‌کنیم.

 

سید حسن نصرالله در ادامه افزود: سوریه، یمن و فلسطین این‌ها ملت‌ها و مظلومانی هستند که محاصره شدند و با تحریم و محاصره می‌خواهند ان‌ها را به زانو درآورند. اما نتوانستند. امام خامنه‌ای ههمچنان در قلب محور مقاومت و پیشتاز قیام امام حسین علیه السلام تا روز قیامت است و ایران قبله اسلام و قلب محور مقاومت باقی خواهد ماند. ما باید در روز عاشورا شهدای مقومات سردار قاسم سلیمانی و بردارش شهید ابو مهدی المهندس را به یاد یماوریم.

 

دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان با اشاره به اشغال میدان گازی کاریش توسط رژیم صهیونیستی گفت: ما امیدواریم لبنان قوی و عزیز بتواند از حکومت خود دفاع کند و بتواند منابع طبیعی خود را استخراج کند. آبش و نفش برای خودش باشد و کسی نتواند آن را غارت کند. دستی که به سمت منابع ما دراز شود قطع خواهد شد. ما در قبال ملتمان احساس مسئولیت می‌کنیم و خواستار همکماری سیاسی برای پشت سر گذاشتن بحران هستیم و خواستار تشکیل دولت هستیم. باید دولتی حقیقی تشکیل شود و بتواند با بحران‌‎ها رو به رو شود و همه مسئولین باید احساس مسئولیت کنند.

 

او با هشدار به صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها گفت: در مورد نفت و مرز‌های دریایی ما مواضع خود را داریم. ما در روز‌های آینده منتظر دریافت پاسخ‌ها به دولت لبنان هستیم و بر اساس آن تصمیم خواهیم گرفت. ما در روز بصیرت صبر و فداکاری و عاشورا به همه مردم و مجاهدین می‌گویم که باید در برابر همه احتمالات آماده باشیم. ما در این نبرد بسیار جدی هستیم. همانطور که در گذشته گفتم بار دیگر به آمریکایی‌ها که خود را میانجی معرفی می‌کنند می‌گویم مردم لبنان اجازه نمی‌دهند که منابعش به تاراج برود. ما به آخر راه رسیدیم و تا آخر خواهیم رفت پس کسی ما را امتحان نکند و شرط بندی نکند که ما را بترساند.

 

او تاکید کرد صهیونیست‌ها نباید مقاومت در لبنان را امتحان کنند و افزود: من به صهیونیست‌ها می‌گویم درباره لبنان و مقاومت لبنان اشتباه نکنید در مورد هرگونه تجاوز گری و مرزه‌های دریایی اشتباه نکنید. درباره ترور فرماند‌های مقاومت و حماس در لبنان به دشمنان خواهیم گفت که بدون مجازات نخواهد بود و به کسانی که می‌خواهند ما ضعیف باشیم، باید بگویم ما دوستداران و یاران امام حسین علیه السلام هستیم./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار