عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد

پاتروشف: پهپاد آمریکایی در حریم هوایی ایران هدف قرار گرفت

دبیر شورای امنیت ملی روسیه بعد از دیدار با «جان بولتون» و «بنیامین نتانیاهو» در فلسطین اشغالی تأیید کرد که پهپاد جاسوسی آمریکا در حریم هوایی ایران هدف قرار داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ،‌ «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه بعد از دیدار با «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی تأکید کرد که ایران یکی از شرکای کلیدی روسیه در مبارزه علیه تروریسم است.

نشست سه‌جانبه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با دبیر شورای امنیت ملی روسیه و «مشاور امنیت ملی آمریکا امروز (سه‌شنبه) در فلسطین اشغالی برگزار شد.

 

این مقام روسیه به ساقط شدن پهپاد جاسوسی آمریکا در حریم هوایی ایران اشاره کرد و گفت: «بر اساس داده‌های وزارت دفاع روسیه، ایران پهپاد آمریکایی را در حریم هوایی خود هدف قرار داده شده است».

روز پنجشنبه هفته گذشته، پهپاد جاسوسی آمریکا در حریم هوایی ایران مورد هدف قرار گرفت و این در حالی است که مقامات آمریکایی مدعی شدند که این پهپاد در حریم هوایی بین‌المللی هدف گرفته شده است.

پاتروشف پس از این نشست سه‌جانبه در جمع خبرنگاران به اتهاماتی که واشنگتن و تل‌آویو در خصوص حادثه نفتکش‌ها در دریای عمان به ایران وارد کرده بودند، گفت: «در خصوص حمله به نفتکش‌ها تحقیق کنید. ما اتهامات (علیه ایران) در خصوص حمله به نفتکش‌‌ها را قبل از تحقیق نمی‌پذیریم».

این مقام روس اطلاعاتی که در زمینه حمله به نفتکش‌ها در دریای عمان ارائه شده بود را «غیرحرفه‌ای» اعلام کرد.

23 خردادماه، منابع خبری از وقوع انفجار در دریای عمان خبر دادند و نفتکش «Front Altair» با پرجم جزایر مارشال متعلق به نروژ با بار «اتانول»‌ و «Kokuka Courageous» با پرچم پاناما با محموله «متانول» مورد حمله قرار گرفتند.

آمریکا و انگلیس بدون ارائه شواهد مستدل و با استناد به یک نوار ویدئویی، ایران را به دست داشتن در این حمله متهم کرد ولی با اینحال آلمان و کشورهای اروپایی، این نوار ویدئویی را برای متهم کردن ایران ناکافی دانستند.

پاتروشف که در نشست سه‌جانبه با بولتون و نتانیاهو بر سوریه‌ای مستقل تأکید کرده بود، گفت که «حملات اسرائیل به سوریه نامطلوب است».

وی تأکید کرد: «حملات اسرائیل به سوریه نامطلوب است و هرگونه تلاش برای تهدید جلوه دادن ایران بعنوان تهدید بین‌المللی غیرقابل قبول است».

پاترشف در نشست خود گفته بود: «می‌خواهیم شاهد سوریه‌ای دارای صلح، رفاه و مستقل باشیم. کشورهایی که در این نشست شرکت کرده‌اند باید در این هدف مشترک باشند».

منبع :فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار