سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

سردار فدوی: سپاه دست فلسطینی‌ها را پُر خواهد کرد

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: همانطور که امام خامنه‌ای فرمودند و شهید سلیمانی دست فلسطینی‌ها را پر کرد این روند دایمی است و سپاه انقلاب اسلامی دائم دست آن‌ها را پر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در تجمع ضد صهیونیستی مردم عاشورایی تهران که عصر امروز (سه شنبه) در میدان فلسطین برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: امروز روز اول اسارت اهل بیت است و در چنین ساعاتی سخت‌ترین مصیبت‌ها و رنج‌ها بر اهل بیت پیغمبر وارد شد.

وی عنوان کرد: مسلماً وقتی این مصیبت‌ها بر اهل بیت پیغمبر وارد می‌شد خداوند این بشارت را به آنها داد که حتماً روزی همه مردم دنیا طعم حکومت اسلامی را خواهند چشید. از روز اول نهضت اسلامی در سال 42 امام خمینی (ره) فلسطین را به عنوان مهمترین مسأله اسلام اعلام کرد و نوک حمله خود را متوجه رژیم صهیونیستی و شیطان بزرگ کرد.‌

جانشین فرمانده کل سپاه بیان کرد: جبهه حق انقلاب اسلامی رو به جلو است چرا که دستورات خداوند را انجام داده است. آیا در این سال‌های طولانی خداوند به وعده خود عمل نکرده است؟ آیا امروز مردم فلسطین با ده سال قبل یکسان است؟

سردار فدوی تصریح کرد: جبهه باطل ناچار است شروط جبهه حق را بپذیرد. در سه روز اخیر شیاطین رژیم صهیونیستی با اقدام احمقانه‌ای که انجام دادند، شکست دوباره را تجربه کردند. آنها نتوانستند در برابر جهاد اسلامی تاب بیاورند، شکست خوردند و شروط جهاد را قبول کردند. آیا برای عموم مردم مشخص نیست که وعده خدا حق است و در وعده خدا تخلفی نیست؟

وی افزود: وقتی جزئی از جبهه حق و حزب الله باشید جبهه حق پیروز میدان است. ما هر روز بنا بر تکلیفی که داریم باید توانمندی و استطاعت خود را افزایش دهیم. امروز توان جبهه حق در مرکز انقلاب اسلامی یعنی ایران، بر همه دلدادگان انقلاب اسلامی ثابت شده است. در فلسطین، لبنان، یمن و سوریه علیه جبهه باطل راه باز شده است و این امری دائمی است.

جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: همانطور که امام خامنه‌ای فرمودند و شهید سلیمانی دست فلسطینی‌ها را پر کرد این روند دایمی است و سپاه انقلاب اسلامی دائم دست آنها را پر خواهد کرد و این تکلیف ما است و به تکلیف خود مثل همیشه عمل می‌کنیم. ما تکالیفمان را انجام می‌دهیم و پیروزی را خدا برای جبهه حق فراهم می‌آورد.

وی اضافه کرد: نتایج بر عهده خداوند است و ما فقط باید تکالیف خود را انجام بدهیم و می‌دهیم و انجام خواهیم داد. تعجب است که بعضی از کشورهایی که خداوند عقل حسابگری را از آنها گرفته این قاعده قرآنی را نمی‌فهمند.

سردار فدوی گفت: سران کشورهایی که عنوان اسلامی دارید چون شکم‌هایتان از حرام پر شده و پشتیبان جبهه باطل هستید، به خود بیایید که سرنوشت شما به سلطان شیاطین پیوند خورده و نابود خواهید شد. بفهمید که جبهه حق انقلاب اسلامی است که می‌تواند اقدام درست انجام دهد. ما نباید دنبال رو جبهه باطل باشیم، آنها هستند که باید به دنبال توان و اقدام بروند.

وی ادامه داد: خداوند آنچنان در وعده خود حق است و استطاعت دائمی را برای ما رقم زده است که آنها مجبور هستند به دنبال بازدارندگی در مقابل جبهه حق بروند. خداوند راه توبه را باز گذاشته است و آنها چون مسلمان هستند نباید به جنایتکاران و کودک کش‌ها بپیوندند. آنها مجبور هستند در شهرک‌ها به دور خود دیوار بتنی بکشند.

جانشین فرمانده سپاه تاکید کرد: خداوند در قرآن گفته دو حزب بیشتر وجود ندارد، حزب خدا و حزب شیطان و آیه قرآن صراحتاً می‌گوید پیروز همیشگی حزب خدا است. حرکت رو به جلو جبهه حق با سرعت زیاد ادامه داشته و ادامه خواهد داشت و توقفی در آن نیست./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار