سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند

خبر مهم سازمان سنجش برای رتبه های برتر کنکور

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش ضمن بیان اینکه اولین کنکور سال بعد در دیماه امسال برگزار می‌شود، گفت: قرار است به رتبه های برتر قبولی در برخی از رشته های کنکور حقوق تعلق بگیرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۹ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسن مروتی در برنامه ششمین دوره برگزاری روزی با دانشگاه تهران که هم اکنون در دانشگاه تهران در حال برگزاری است، گفت: از سال آینده ۲ کنکور در یک سال برگزار خواهند شد. اولین کنکور سال آینده در دی امسال برگزار می‌شود و دومین کنکور سال ۱۴۰۲ در تیر ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. رتبه کنکور با درصد سوابق تحصیلی داوطلب که قطعی است، حساب می‌شود.

 

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش ادامه داد: نمره کل داوطلب کنکوری در زیرگروه‌های مختلف حساب می‌شود و بالاترین نمره داوطلب رتبه برتر او است.
 

مروتی گفت: از داوطلبان خواهشمندم که دفترچه‌های کنکور را دقیق و کامل بخوانند تا در زمان انتخاب رشته با مشکل مواجه نشوند و سوالی هم پیش نیاید.

 

او افزود: برای جلوگیری از اشتباه داوطلبان در زمان انتخاب رشته، انتخاب رشته مجازی را در نظر گرفته ایم که در آن ۳۰۰ رشته داوطلب آنالیز می‌شوند و مرتبط با رتبه کنکور او امکان انتخاب رشته را به او می‌دهد.

 

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش تاکید کرد: اولویت داوطلبان در زمان انتخاب رشته باید دانشگاه محوری باشد؛ چرا که شروع ابتدای کار بسیار مهم است و باید متناسب با استعداد و انتخاب داوطلبان باشد. شهر دانشگاه‌ها ، فرهنگ خانواده‌ها و وضعیت مالی بسیار مهم هستند که تلفیق آن‌ها در انتخاب رشته بسیار مناسب است. تا ۵ روز آینده از داوطلبان خواهشمندم از افراد صاحب نظر مشورت بگیرند تا رشته‌های برتر را انتخاب کنند.

 

مروتی بیان کرد: پذیرش ۲ نوع است که با آزمون و بدون آزمون خواهد بود. مجاز شدگان و غیرمجاز شدگان و حتی افرادی که در کنکور شرکت نکرده اند، می‌توانند در پذیرش بدون کنکور شناخته شوند.

 

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش اضافه کرد: خبر جدید سازمان سنجش که هنوز کسی از آن اطلاع ندارد این است که برخی رشته‌های خاص که حدود ۱۶۰ رشته هستند، متقاضی کمتری دارند. اگر رتبه‌های برتر کنکور کمتر از رشته از ۱۰۰ از آن ها را انتخاب کنند؛ توسط معاونت علمی ریاست جمهوری به آن دانشجویان تا مقطع دکتری حقوق داده خواهد شد. بنابراین از داوطلبان خواستاریم تا دفترچه کنکور را دقیق مطالعه کنند.

 

هر مشاوره‌ای مورد تایید نیست

مروتی بیان کرد: رشته‌های فنی تا چند سال آتی دچار رکود جدی خواهند شد و مشکل ساز می‌شوند؛ چرا که متقاضی کمی دارند و این مسئله به آینده علمی کشور آسیب می‌زند.

 

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش اضافه کرد: برخی مشاوران کنکوری مدعی هستند که برای تا رتبه ۲۲ هزار هم انتخاب رشته کرده اند و داوطلبان در رشته‌های برتر قبول شده اند؛ این موضوع را به هیچ عنوان تایید نمی‌کنیم و کاملا غلط است. از داوطلبان خواستاریم که انتخاب رشته مناسبی داشته باشند و به هیچ عنوان فریب افراد سودجو را نخورند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار