دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کویت: اسرائیل به پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای بپیوندد

پس از آنکه عربستان سعودی بر لزوم پیوستن تل‌آویو به پیمان عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای تأکید کرد، کویت نیز خواستار پیوستن رژیم صهیونیستی به این پیمان شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ابراهیم الدعی» عضو هیأت کویت در جلسه کمیته دومِ دهمین اجلاس بررسی پیمان عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای بر لزوم عاری بودن خاورمیانه از تسلیحات هسته‌ای به منظور برقراری امنیت و ثبات در منطقه تأکید کرد.

 

این مقام کویتی اظهار داشت: «پایبندی آن دسته از کشورهای عضو پیمان که سلاح‌ هسته‌ای در اختیار ندارند، به مسئولیت‌هایشان در قبال عدم اشاعه بهترین نشانه مبنی بر باور این کشورها به خطرات سلاح هسته‌ای است.»

 

ابراهیم الدعی در ادامه ضمن تأکید بر اهمیت تداوم پایبندی کشورهای عضو پیمان به تعهداتشان، گفت که تمام تأسیسات و برنامه‌های هسته‌ای باید تحت نظارت‌های پادمانی آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای قرار بگیرند.

 

الدعی همچنین اضافه کرد: «اسرائیل اشغالگر باید به پیمان عدم اشاعه [سلاح‌های هسته‌ای] بپیوندد به‌ویژه آنکه آن‌ها تنها طرف غیر عضو و مانع ایجاد منطقه‌ای خالی از تسلیحات [هسته‌ای در منطقه] هستند.»

 

این اظهارات در حالی بیان شده است که «عبدالعزیز الواصل» نماینده دائم عربستان سعودی در سازمان ملل متحد نیز اخیرا خواستار پیوستن تل‌آویو به پیمان عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای شد.

 

نماینده ریاض در یکی از نشست‌های سازمان ملل در این باره گفت: «نپیوستن اسرائیل به پیمان [عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای] نیز خطر اشاعه هسته‌ای را بیشتر می‌کند. بایست با اشاعه سلاح هسته‌ای در خاورمیانه مقابله کرد. خطر اشاعه سلاح هسته‌ای خاورمیانه و جهان را تهدید می‌کند.»

 

 رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا به شمار می‌آید که تا کنون اجازه بازرسی از تأسیسات خود را به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نداده است.

 

مطابق با گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی که از پیوستن به پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی خودداری کرده، ده‌ها کلاهک اتمی در زرادخانه خود نگهداری می‌کند.

 

ایران یکی از اعضای پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی بوده و بارها از معیارهای دوگانه سازمان‌های بین‌المللی در عدم رسیدگی به تسلیحات اتمی رژیم صهیونیستی انتقاد کرده است./فارس

ارسال نظر