عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک

سردار باقری: صنایع دفاعی قادر به تامین نیازمندی‌های راهبردی و زیرساختی کشور است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح این تعهد را دارند نیازمندی بخش‌های راهبردی و زیرساختی کشور را پشتیبانی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با حضور در نمایشگاه «قابلیت‌های وزارت دفاع در تولید و اقتصاد دانش بنیان» از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرد.

 

وی در جریان این بازدید طی سخنانی اظهار داشت: محصولات و دستاوردهای دانش‌بنیان به نمایش درآمده سرریز صنایع توانمند کشور در حوزه دفاعی است که در سایر بخش‌های صنعتی کشور نیز قابل بهره‌برداری است.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه صنایع دفاعی به عنوان صنایع پیشتاز و پیش رو در لبه‌ی فناوری حرکت می‌کنند، افزود: این صنعت به لحاظ ضرورت و چند وجهی بودن در بعد امنیت، پیشرفتی چندجانبه در حوزه علوم زیستی، پزشکی، هسته‌ای، حمل و نقل زمینی، دریایی، هوایی، سایبری و الکترونیک، شیمیایی، مهندسی و ... دارد و قطعاً قادر است به پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف نیز کمک کند.

 

سرلشکر باقری تأکید کرد: نیروهای مسلح این تعهد را دارند با رعایت تمام ویژگی‌های فنی و استانداردهای صنعتی، حداقل قیمت و متناسب با نیاز بخش‌های مختلف کشور، نیازمندی بخش‌های راهبردی و زیرساختی کشور را پشتیبانی کنند.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به همکاری‌های رو به رشد و موثر وزارت دفاع با مجموعه‌هایی همچون خودروسازی، پتروشیمی و نفت گفت: این ارتباط و تعامل دوجانبه باید روز به روز با پیشرفت همراه باشد و امیدواریم این حرکت رو به جلو در سایر بخش‌های کشور نیز رقم بخورد.

 

وی با ابراز خرسندی از بازدید تعدادی از وزرا و مسئولین از نمایشگاه قابلیت‌های وزارت دفاع در تولید و اقتصاد دانش بنیان گفت: نیروهای مسلح با آغوش باز از همکاری با مجموعه‌های مختلف کشوری استقبال می‌کنند و امیدواریم این همکاری روز به روز توسعه پیدا کند تا پیشرفت همه‌جانبه کشور در بخش‌های مختلف را شاهد باشیم.

 

سرلشکر باقری این نمایشگاه را گامی در مسیر شعار سال «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» عنوان کرد و گفت: نمایشگاه قابلیت‌های وزارت دفاع در تولید و اقتصاد دانش بنیان علی رغم تحریم‌های همه جانبه، نشان‌دهنده کاهش وابستگی است و حتماً خواهد توانست نیاز بخش‌های مختلف کشور در عرصه‌های مختلف را پاسخگو باشد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار