واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد تشکل ملی سوریه انتخابات پارلمانی را غیرقانونی اعلام کرد گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ گزارش من باعث حمله نشد وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید

وزیر خارجه عمان: موفقیت مذاکرات وین به نفع همه طرف‌ها است

وزیر امور خارجه عمان در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبدالهیان با اشاره به نقش سازنده ایران در مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: موفقیت مذاکرات را به نفع همه طرف‌ها خواند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۳۴۸

 به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان امروز (چهارشنبه) ۱۹ مرداد ماه با «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه سلطنت عمان در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی مورد علاقه طرفین تلفنی گفت‌وگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن ابلاغ سلام آیت‌الله رئیسی به هیثم بن طارق سلطان عمان، از دیدگاه‌ها و تلاش‌ عمان در زمینه مذاکرات رفع تحریم‌ها قدردانی کرد.

طرفین درباره آخرین تحولات مذاکرات وین رایزنی کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در مورد تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ضمن اشاره به رایزنی‌های گسترده خود با طرف‌های مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی، این تجاوز را محکوم کرد.

بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی، با تاکید بر نقش سازنده ایران در مذاکرات رفع تحریم‌ها، تصریح کرد: عمان اعتقاد دارد موفقیت مذاکرات، به نفع همه طرف‌ها است.

وزیر امور خارجه عمان در مورد حقوق مردم فلسطین نیز خاطرنشان کرد: عمان همواره از تحقق حقوق و آرمان‌های مردم فلسطین حمایت کرده و در کنار آنها خواهد ماند.

طرفین در این گفت‌وگوی تلفنی برخی موضوعات دوجانبه را مورد بررسی قرار دادند./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر