اتهام مجدد بورل: روسیه از غذا به عنوان سلاح استفاده می‌کند-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

اتهام مجدد بورل: روسیه از غذا به عنوان سلاح استفاده می‌کند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بار دیگر مدعی شد که روسیه از غذا به عنوان سلاح استفاده می‌کند و گرسنگی در سراسر جهان را تشدید بخشیده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 13
کد خبر: ۱۴۶۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه بار دیگر روسیه را متهم کرد که از «غذا» به عنوان سلاح استفاده می‌کند.

 

وی در پیامی توییتری نوشت: «روسیه از غذا به عنوان سلاح استفاده می‌کند و گرسنگی در سراسر جهان را تشدید می‌کند. به لطف توافق استانبول، اوکراین بار دیگر قادر به انتقال غلات است».

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اضافه کرد: «روسیه باید به تعهدات خود احترام بگذارد تا صادرات اوکراین بتواند ادامه یافته و به کسانی که به آن نیاز دارند که اغلب از آفریقا بوده، برسد».

 

روسیه، اوکراین و سازمان ملل و ترکیه چند روز پیش، توافقنامه ای برای صادرات غلات، مواد غذایی و کود شیمیایی از بنادر اوکراین امضا کردند، یوری واسکوف، معاون وزیر زیرساخت اوکراین گفته است، کی‌اف قصد دارد تا حدود ۳ میلیون تن گندم و سایر محصولات کشاورزی را در هر ماه از طریق بنادر دریای سیاه صادر کند.

 

روسیه ۲۴ فوریه به دلیل شکست کی‌یف در اجرای توافقات مینسک که برای اعطای وضعیت ویژه به مناطق دونتسک و لوهانسک در داخل کشور اوکراین طراحی شده بود، نیروهای خود را به اوکراین اعزام کرد. این پروتکل ها با میانجیگری آلمان و فرانسه برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ امضا شد.

 

در فوریه ۲۰۲۲، کرملین جمهوری‌های دونباس را به عنوان کشورهای مستقل به رسمیت شناخت و از اوکراین خواست که رسماً خود را یک کشور بی‌طرف اعلام کند که هرگز به هیچ بلوک نظامی غربی نخواهد پیوست. کی‌یف اصرار دارد که حمله روسیه کاملاً بی‌دلیل بوده است./فارس

ارسال نظر