رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

برنامه ترکیه برای تولید مدل جدید پهپادهای بیرقدار در اوکراین

برنامه ترکیه برای تولید مدل جدید پهپادهای بیرقدار در اوکراین چند روز پس از آنکه سفیر اوکراین در ترکیه گفت که شرکت ترکیه‌ای عامل تولید پهپادهای بیرقدار موسوم به شرکت بایکار ماکینا برنامه ساخت یک کارخانه در اوکراین را دارد، مدیرکل این شرکت از برنامه آن برای تولید مدل جدید پهپاد مافوق صوت "بیرقدار قزل آلما" در این کارخانه در دست احداث خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 13
کد خبر: ۱۴۶۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  هالوک بایراکتار، مدیرکل شرکت بایکار ماکینا بیان کرد، این شرکت برنامه‌ریزی کرده تا در کارخانه‌ای که در اوکراین در دست احداث دارد علاوه بر پهپادهای بیرقدار تی.بی.۲ و بیرقدار آکینجی،  پهپاد جدید مدل بیرقدار قزل آلما را هم تولید کند.

 

این شرکت ترکیه‌ای در ۱۶ مارس ساخت نمونه اولیه پهپاد مدل قزل آلما را شروع کرد. اولین پرواز پهپادهای این مدل برای سال ۲۰۲۳ برنامه‌ریزی شده است. بر اساس یک قرار داد امضا شده در نوامبر ۲۰۲۱ تامین‌کننده موتور توربوجت AI-۳۲۲F این پهپادها شرکت دولتی اوکراینی "ایوچنکو-پراگرس" است.

 

این مدیرکل همچنین تایید کرد که شرکتش در حال حاضر ساخت کارخانه تولید پهپادهای بیرقدار در ترکیه را آغاز کرده است.

 

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در تاریخ سوم فوریه سفری به شهر کی‌یف داشت. در جریان این سفر وی، هشت سند توافق بین دولت‌ها از جمله توافقنامه همکاری در زمینه‌های فناوری پیشرفته، هوانوردی و حوزه فضا امضا شد که همچنین ساخت کارخانه مخصوص تولید و نگهداری پهپادهای بیرقدار در اوکراین را نیز در نظر گرفت. در ۱۹ ژوئیه، کابینه وزیران دولت اوکراین پیش‌نویس قانون مربوط به تایید توافقنامه با ترکیه را تصویب کرد. در هشتم اوت، وسیل بودنار سفیر اوکراین در ترکیه گفت که شرکت بایکار ماکینا یک قطعه زمین در اوکراین برای ساخت کارخانه‌اش خریداری کرده است./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار