خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

وزارت اطلاعات دست‌های آلوده‌‌ در تخصیص ارز ۴۲۰۰ را شناسایی کند

ولی ملکی گفت: شفاف‌سازی تخصیص ارز 4 هزار و 200 تومانی باید در دستور کار قرار گیرد تا مشخص شود چه دست‌های آلوده‌ای پشت قضیه وجود دارد که در این زمینه از وزارت اطلاعات درخواست داریم موضوع را مورد بررسی قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۰۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 26
کد خبر: ۱۴۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: شفاف‌سازی تخصیص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی باید در دستور کار قرار گیرد تا مشخص شود چه دست‌های آلوده‌ای پشت قضیه وجود دارد که در این زمینه از وزارت اطلاعات درخواست داریم موضوع را مورد بررسی قرار دهند.



ولی ملکی در اردبیل اظهار داشت: شفاف‌سازی تخصیص ارز 4 هزار و 200 تومانی باید در دستور کار قرار گیرد تا مشخص شود چه دست‌های آلوده‌ای پشت قضیه وجود دارد که در این زمینه از وزارت اطلاعات درخواست داریم موضوع را مورد بررسی قرار دهند.

 

وی با اشاره به این که تلاش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ساقط کردن اقدام جاسوسانه آمریکا خاری در چشم دشمنان بود بیان کرد: این اقدام شایسته و ارزشمند بار دیگر نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کرده و آنان را سر جای خودشان نشاند و به دنیا ثابت کرد که حق همیشه پیروز است.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ضمن تسلیت به مناسبت شهادت دکتر بهشتی و یارانش گفت: هفته قوه قضائیه فرصتی برای تبیین اهداف مهم این قوه در سطح کشور دارد که شبانه‌روز در راستای اعتلای اهداف ارزشمند انقلاب اسلامی گام برداشته و در خنثی‌سازی توطئه‌های داخلی و خارجی پیشگام هستند.

 

ملکی با بیان این که مجلس باید نحوه تخصیص ارز دولتی را به طور جدی پیگیری کند تصریح کرد: شفاف‌سازی دستگاه‌های مربوطه در زمینه اختصاص ارز 4200 تومانی یک اولویت اساسی است و در این زمینه از هیئت رئیسه مجلس انتظار می‌رود موضوع را با جدیت مورد بررسی قرار دهد.

 

وی با اشاره به این که فعالسازی واحدهای راکد و نیمه فعال راهکار کنترل قیمت کالاها در بازار است بیان کرد: با هدف کنترل وضعیت بازار و قیمت‌ها نیاز است در این زمینه رسیدگی به واحدهای راکد و نیمه‌راکد را در دستور کار قرار داده و مشکلات موجود در این زمینه را برطرف کنیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار