سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

ورود مجلس به تبانی هزار میلیاردی برای واگذاری یک شرکت هواپیمایی

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی از ورود مجلس به تبانی هزار میلیاردی برای واگذاری یک شرکت هواپیمایی خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۰۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 26
کد خبر: ۱۴۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر خجسته نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جلسه اخیری که نمایندگان آیت‌الله رئیسی داشتند درباره بحث واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی مباحثی مطرح شد، گفت: نمایندگان به رئیس قوه قضائیه اعلام کردند که واگذاری‌های بیشتر با تبانی انجام می‌شود که نمونه‌اش نیشکر هفت‌تپه و پالایشگاه کرمانشاه است.

 

وی با تاکید بر اینکه برخی از واگذاری‌ها بدون اینکه اهلیت فرد احراز شود انجام شده است، ادامه داد: اخیراً نیز سیلوی همدان که 60 میلیارد قیمت داشت با تبانی به یک‌دهم قیمت و با شرایط 10 ساله و با پیش پرداخت 10 درصد فروخته شده است که در حال پیگیری این خلاف رخ داده هستیم.

 

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس با اعلام اینکه اخیراً نیز گزارشی از نحوه واگذاری یک شرکت هواپیمایی در مشهد به دست نمایندگان رسیده است، افزود: قیمت این شرکت هواپیمایی هزار میلیارد تومان قیمت داشته که 34 میلیارد تومان واگذار شده است که پیگیر این موضوع نیز هستیم.

 

نماینده مردم همدان در مجلس با بیان اینکه واگذاری به بخش خصوصی در چند وقت اخیر باعث غارت بیت‌المال شده است، گفت: اخیراً نیز به وزیر اقتصاد تذکرات لازم داده شده که روند خصوصی‌سازی‌ها اصلاح شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار