درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

ورود مجلس به تبانی هزار میلیاردی برای واگذاری یک شرکت هواپیمایی

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی از ورود مجلس به تبانی هزار میلیاردی برای واگذاری یک شرکت هواپیمایی خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۰۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 26
کد خبر: ۱۴۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر خجسته نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جلسه اخیری که نمایندگان آیت‌الله رئیسی داشتند درباره بحث واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی مباحثی مطرح شد، گفت: نمایندگان به رئیس قوه قضائیه اعلام کردند که واگذاری‌های بیشتر با تبانی انجام می‌شود که نمونه‌اش نیشکر هفت‌تپه و پالایشگاه کرمانشاه است.

 

وی با تاکید بر اینکه برخی از واگذاری‌ها بدون اینکه اهلیت فرد احراز شود انجام شده است، ادامه داد: اخیراً نیز سیلوی همدان که 60 میلیارد قیمت داشت با تبانی به یک‌دهم قیمت و با شرایط 10 ساله و با پیش پرداخت 10 درصد فروخته شده است که در حال پیگیری این خلاف رخ داده هستیم.

 

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس با اعلام اینکه اخیراً نیز گزارشی از نحوه واگذاری یک شرکت هواپیمایی در مشهد به دست نمایندگان رسیده است، افزود: قیمت این شرکت هواپیمایی هزار میلیارد تومان قیمت داشته که 34 میلیارد تومان واگذار شده است که پیگیر این موضوع نیز هستیم.

 

نماینده مردم همدان در مجلس با بیان اینکه واگذاری به بخش خصوصی در چند وقت اخیر باعث غارت بیت‌المال شده است، گفت: اخیراً نیز به وزیر اقتصاد تذکرات لازم داده شده که روند خصوصی‌سازی‌ها اصلاح شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر