عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

وب‌سایت یمنی: آمریکا دنبال تسلط بر سواحل نفت‌خیز یمن است

یک وب‌سایت یمنی در پی سفر هیأتی آمریکایی به «حضرموت» نوشت، سفرهای هیأت‌های آمریکایی به این استان بویژه شهرهای ساحلی آن نشان دهنده جاه‌طلبی‌های آمریکا در مناطق نفت‌خیز یمن است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 15
کد خبر: ۱۴۶۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، یکشنبه هفته جاری، یک هیأت آمریکایی در پوشش «تیم امور عمرانی» وارد منطقه «بروم» در «حضرموت» یمن شد و با مقامات محلی این منطقه دیدار کرد.

 

وب سایت «۲۶ سبتمبر» در گزارشی در همین خصوص نوشت: سفر هیأت آمریکایی به شهر ساحلی بروم تحت عنوان تیم امور عمرانی نیروهای آمریکایی و به بهانه بازرسی پروژه‌های خدماتی، ماهیت واقعیت این جاه‌طلبی‌ها و نیات خصمانه آمریکا برای ایجاد پایگاه نظامی و تسلط بر سواحل و اماکن راهبردی یمن است.

 

این وب‌سایت یمنی تأکید کرد، این اقدام اهداف واقعی تجاوز به یمن را آشکار می‌کند و بقیه، تنها ابزارهایی برای اجرایی کردن این اهداف هستند.

 

«۲۶ سبتمبر» افزود، آمریکایی‌ها پیش‌تر به صورت واضح و علنی در شهر «غیل باوزیر» حضرموت با سگ‌های پلیس و خودروهای زرهی جولان می‌دادند و حضور تحریک‌آمیز نظامیان آمریکایی و ایجاد ایست بازرسی در خیابان‌های شهر نشان می‌دهد سفرهای سفیر آمریکا و هیأت‌های نظامی به حضرموت و دیدار با مسوولان، به مثابه مقدمه‌چینی برای استقرار نیروهای آمریکایی و تحویل پرونده نظامی و امنیتی حضرموت به آنهاست تا گام اول برای تسلط بر این استان سرشار از نفت برداشته شود.

 

چندی پیش یک وب‌سایت یمنی از سفر سفیر آمریکا در یمن به حضرموت و مقدمه‌چینی آمریکا برای ایجاد یک پایگاه نظامی در نزدیکی فرودگاه «الریان» مشرف به دریای مکران خبر داده بود./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده