موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

صدر اعظم آلمان:در تلاشیم از گاز روسیه بی‌نیاز شویم

صدر اعظم آلمان گفت: «در تلاش هستیم که از گاز روسیه بی‌نیاز شویم و محقق شدن این موضوع، حمایت از حق حاکمیت آلمان به شمار می‌آید».
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 15
کد خبر: ۱۴۷۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان روز دوشنبه در سخنانی درخواست برای عدم صدور روادید شینگن برای شهروندان روس ضمن بسته جدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه را رد کرد.

وی در ادامه سخنانش گفت: «کشورهای شمال اروپا و آلمان مخالف جنگ روسیه علیه اوکراین بوده و از وحدت و حق حاکمیت اوکراین حمایت می‌کنند».

صدر اعظم آلمان تاکید کرد: «در تلاش هستیم که از گاز روسیه بی‌نیاز شویم و محقق شدن این موضوع، حمایت از حق حاکمیت آلمان به شمار می‌آید».

بحران کمبود گاز و حامل‌های انرژی در اروپا که تامین کننده اصلی آن روسیه بوده، به مهمترین دغدغه کشورهای اروپایی تبدیل شده است.

با اینکه بسیاری از کشورهای غربی طی سال‌های اخیر مدعی تلاش برای کنار گذاشتن سوخت‌های فسیلی در مبارزه با تغییرات اقلیمی شده‌اند، پس از مواجهه با بحران انرژی ناشی از تحریم روسیه، به بازگشایی نیروگاه‌های قدیمی روی آورده‌اند که با فراورده‌های نفتی و زغال‌سنگ کار می‌کنند.

در همین رابطه «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته است کمک به اوکراین در مبارزه با روسیه برای اروپا بهایی دارد که شهروندان این قاره باید مایل به پرداخت آن باشند. این دیپلمات اروپایی در مصاحبه ای که روز پنجشنبه در روزنامه اسپانیایی «ال پائیس» منتشر شد، گفت: «ما باید به شهروندان خود توضیح دهیم که این، جنگ شخص دیگری نیست. مردم باید بهای حمایت از اوکراین و حفظ وحدت اتحادیه اروپا را بپردازند».

بورل در این مصاحبه گفت که اروپایی‌ها نمی‌توانند در مقابل چنین درگیری‌هایی فقدان همبستگی نشان دهند. وی افزود: «اسپانیا ممکن است از جدا شدن اتحادیه اروپا از روسیه در درازمدت با تبدیل شدن به قطب اصلی برای عرضه گاز طبیعی مایع به اروپا سود ببرد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار