اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

بررسی تهدید‌های مهندسی شده در حوزه سلامت اجتماعی

اولویت‌های مرتبط با سلامت اجتماعی، با تاکید بر موضوع حجاب و عفاف در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضا رسید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 16
کد خبر: ۱۴۷۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، در جلسه بعد از ظهر امروز سه‌شنبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، اعضای این شورا از جامعه بانوان کشور که حجاب و عفاف و آموزه‌های مربوط به سلامت اجتماعی را رعایت می‌کنند، قدردانی و بر ضرورت اجرای مجموعه مصوبات شورا از سوی دستگاه‌های مسئول که در این زمینه تکالیف قانونی بر عهده آنها گذاشته شده است، تاکید کردند.

در این جلسه تاکید شد که کارکنان دولت در اجرای ضوابط و مقررات مربوط به سلامت اجتماعی از جمله مقررات حجاب و عفاف در اولویت هستند. با توجه به اینکه از مجموعه مقررات تصویب شده در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در زمینه حجاب و عفاف اکثراً جنبه ترویجی، فرهنگ‌سازی و معرفت‌افزایی دارد، مقرر شد دستگاه‌های دولتی که در این زمینه تکالیفی بر عهده دارند، دستورالعمل‌های اجرایی را تدوین و برای تصویب به صحن شورا ارائه دهند.

اعضای شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به بررسی تهدیدهای مهندسی شده در حوزه سلامت اجتماعی از خارج از کشور و دستورالعمل‌های ناظر بر مقابله با این تهدیدات که محوریت اجرای آنها بر عهده وزارت کشور است، پرداختند.

اعضا همچنین بر ضرورت اجرای دستورالعمل‌های پیشگیری از بروز آسیب‌های متوجه سلامت اجتماعی، از جمله توانمندسازی، تقویت دانش، فرهنگ‌سازی، ساخت فیلم و سریال و آثار هنری که بتواند ارزش والای حجاب و عفاف را به خوبی معرفی و آگاهی اجتماعی ایجاد کند، تاکید کردند.

در ادامه جلسه امروز شورا، موضوع تدوین سیاست‌های کلی فرهنگی، اجتماعی و آموزشی مورد بررسی قرار گرفت که در مجمع تشخیص مصلحت نظام در دست تدوین است. این سیاست‌ها با مشورت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تدوین خواهد شد که در جلسه امروز وظیفه تهیه پیشنهادهای مدنظر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به شورای معین مرتبط سپرده شد.

در ادامه جلسه روسای ۶ دانشگاه علوم پزشکی و ۱۸ دانشگاه آموزش عالی کشور نیز مورد تایید اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفتند.

اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی همچنین اضافه شدن برخی مناسبت‌ها و نامگذاری‌ها در تقویم ملی را نیز بررسی کردند که شرح آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در جلسه امروز همچنین آقایان دکتر بانکی‌پور، دکتر خیامی‌فر، حجت‌الاسلام سید علی موسوی و سرکار خانم دکتر قاسم‌پور را به عنوان ۴ نماینده خود در شورای‌عالی جوانان تعیین و معرفی کرد.

رئیس جمهور نیز در این جلسه از اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی خواست تا مصوبات این شورا را برای جامعه تبیین کنند تا گره‌های ذهنی مردم نسبت به این مصوبات و مباحث مطرح در شورا رفع شود./ برنا

ارسال نظر
آخرین اخبار