وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

واریزی جدید به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان

واریزی جدید به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان به گفته عضو هیات مدیره موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان مبلغ ۲۰۵ میلیارد و ۲۴۱ میلیون ریال به حساب معلمان عضو صندوق ذخیره فرهنگیان که از دوم خرداد تا اول تیر ۱۴۰۱ به افتخار بازنشستگی نائل آمده‌اند،واریز شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر حمید باقرنژاد گفت: مبلغ مذکور شامل واریزی عضو، واریزی سهم تعهدات دولت و سود ناشی از فعالیت‌های اقتصادی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان است که به حساب ۱۳۰۱ نفر از فرهنگیانی که عضو این صندوق بوده‌اند، واریز شده است.

معاون مالی و سرمایه انسانی صندوق ذخیره گفت: پرداخت سهم‌الشرکه اعضای موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در سریع‌ترین زمان ممکن و کمتر از یک ماه پس از بازنشستگی و دریافت اطلاعات به حساب آن‌ها واریز شده است در حالی که قبلا حدود سه ماه طول می‌کشید.

باقرنژاد گفت: در حال حاضر حدود ۸۱ درصد از فرهنگیان عضو موسسه هستند، سایر فرهنگیانی که هنوز عضو صندوق نشده‌اند می‌توانند در اسرع وقت نسبت به عضویت در موسسه اقدام کنند تا از خدمات و سودآوری این مجموعه بزرگ اقتصادی بهره‌مند شوند.

او افزود: همچنین اعضای صندوق که در شرف بازنشستگی قرار دارند می‌توانند با مراجعه به دفاتر نمایندگی موسسه در سراسر کشور یا ادارات تعاون آموزش و پرورش نسبت به تکمیل فرم ادامه عضویت اقدام کنند تا ضمن برخورداری از مزایای طرح استمرار، همچنان از سودآوری موسسه در سال‌های آینده برخوردار شوند.

سهم‌الشرکه اعضای بازنشسته موسسه در کمتر از یک ماه پرداخت می‌شود

عضو هیات مدیره و معاون مالی و سرمایه انسانی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از واریز سهم‌الشرکه اعضای بازنشسته موسسه در کمتر از یک ماه خبر داد و گفت: در راستای انتظارات بحق اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان شاهد تغییرات و اتفاقات مثبتی در فرایند پرداخت سهم الشرکه اعضای بازنشسته هستیم که به تدریج اطلاع‌رسانی خواهد شد.

او افزود: دنبال تقویت زیرساخت‌ها و سیستم اعضای موسسه، سود سال مالی مربوط به دوره ۲۷ (از مهر ۱۳۹۹ لغایت شهریورماه ۱۴۰۰) دو ماه زودتر از سال‌های قبل و تنها دو هفته پس از برگزاری مجمع پرداخت و موجب رضایت و خشنودی اعضای بازنشسته شد.

وی تصریح کرد: سهم‌الشرکه اعضای بازنشسته اولین وجوهی است که پس از بازنشستگی به حساب فرهنگیان بازنشسته عضو موسسه واریز می‌شود، بنابراین تلاش کردیم که زمان این واریزی از دو ماه به کمتر از یک ماه پس از دریافت اطلاعات کاهش پیدا کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار