اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات

پلیس راهور:نصف شدن خلافی خودروها صحت ندارد

به گفته سرپرست معاونت اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فراجا خبرسازی‌ها پیرامون بخشودگی یا تخفیف در جرائم رانندگی صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر اخیرا پیامی با موضوع «نصف شدن خلافی خودروها و جریمه تخلفات رانندگی» در فضای مجازی منتشرشده است، پیامی که البته انواع مشابه آن پیشتر نیز در فضای مجازی و به بهانه‌های مختلف منتشر و از سوی مسئولان پلیس راهنمایی و رانندگی تکذیب شده بود. این‌بار نیز پیامی با این محتوا که «به مناسبت هفته ناجا جریمه‌های رانندگی به مدت یک هفته نصف شده و متقاضیان باید طی این مدت به شوراهای حل اختلاف مراجعه کنند.» در فضای مجازی منتشر شده است.

در همین راستا نیز سرهنگ سیروس حسن‌زاده، سرپرست معاونت اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فراجا در گفت‌وگو با ایسنا به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: «انتشار چنین خبری کذب بوده و لازم است که هموطنان به اخبار کذب و شایعاتی که در فضای مجازی منتشر می‌شود توجه نکنند.»

وی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ تصمیمی در مورد نصف شدن جرائم رانندگی یا هرگونه بخشودگی این جرائم گرفته نشده است، اظهارکرد: «اطلاع رسانی در مورد طرح‌ها وتصمیم‌های پلیس راهور در پایگاه خبری راهور ۱۲۰ و خبرگزاری‌های معتبر منتشر می‌شود و لازم است شهروندان نیز اخبار این چنینی را از رسانه‌های معتبر و رسمی دنبال کنند.»

سرپرست معاونت اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فراجا افزود: «کما اینکه مدتی قبل نیز پلیس طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی فاقد دستور قضایی را اجرا کرد و جزئیات آن در رسانه‌های رسمی منتشر شد.»

حسن‌زاده با تاکید دوباره بر کذب بودن این خبر و خبرهایی از این دست، گفت: «از شهروندان می‌خواهم که از مراجعه به مراکز انتظامی، شوراهای حل اختلاف و ... برای انجام چنین اموری پرهیز کنند چرا که این خبر کذب است.»/ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار