جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

حکیم به آمریکا: آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معنوی میلیون‌ها انسان در سرتاسر جهان است

رهبر جریان حکمت ملی عراق در دیداری با معاون وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معنوی میلیون‌ها انسان در سراسر جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۰۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 27
کد خبر: ۱۴۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «دیوید شینکر»، معاون وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا با حضور در دفتر جریان حکمت ملی عراق با «سید عمار حکیم»، رهبر این جریان دیدار و درخصوص تازه‌ترین وضعیت سیاسی عراق و منطقه با وی به رایزنی پرداخت.

 

حکیم در این دیدار تاکید کرد که گزینه اپوزیسیون که جریان حکمت ملی آن را در پیش گرفته، حقی است که قانون اساسی آن را به رسمیت شناخته است؛ اپوزیسیون یکی از دو بازوی دموکراسی است که نظام سیاسی با وجود آن سامان می گیرد و در سایه آن، عملکرد دولت مورد ارزیابی قرار گرفته و روند امور شکل درستی به خود می گیرد و افزود که اپوزیسیون در پی هدف قرار دادن دولت نیست.

 

رهبر جریان حکمت ملی در ادامه ضمن دعوت از همگان برای آرام‌سازی اوضاع، از همه طرف‌ها خواست که مخالفت خود با جنگ را از طریق اقدامات عملی ملموس نشان دهند تا ملت‌های منطقه بتوانند از امکانات و منابع خویش بهره‌مند شوند.

 

حکیم در ادامه با تاکید بر اینکه منطق تحریم و محاصره اقتصادی و سیاسی ملت‌ها بی فایده است، تصریح کرد: تحریم رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، که نه تنها رئیس یک دولت بزرگ بلکه رهبر معنوى میلیون‌ها انسان از سرتاسر جهان است، موجب خدشه‌دار شدن عواطف و احساسات آنها شده و به هیچ وجه راه را براى حل بحران آسان نخواهد کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار