عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند

روسیه: ردپای اوکراین در مرگ دوگین، نشانگر تروریسم دولتی کی‌یف است

روسیه: ردپای اوکراین در مرگ دوگین، نشانگر تروریسم دولتی کی‌یف است سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت در صورت تایید ردپای اوکراین در ترور «داریا دوگین»، این اقدام تروریسم دولتی کی‌یف خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 21
کد خبر: ۱۴۷۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، در پی مرگ دختر «الکساندر دوگین» از چهره‌های نزدیک به رئیس‌جمهور روسیه بر اثر انفجار خودرو وی در مسکو، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت اگر دست داشتن اوکراین در مرگ «داریا دوگین» تایید شود، این اقدام تروریسم دولتی خواهد بود. 

 

این دیپلمات روس در کانال تلگرامی خود نوشت: اگر ردپای اوکراین تایید شود - نسخه‌ای که دنیس پوشیلین رئیس‌ جمهوری خلق دونتسک بیان کرده، (این موضوع) باید توسط مقامات ذیصلاح بررسی شود، بعد باید در مورد سیاست تروریسم دولتی که توسط رژیم کی‌یف اجرا می‌شود صحبت کنیم.

 

اوایل یکشنبه (۲۱ اوت) کمیته تحقیقات روسیه پس از کشته شدن داریا دوگین دختر ۲۹ ساله الکساندر دوگین فیلسوف سیاسی و تحلیلگر روس در سانحه رانندگی شنبه شب در منطقه مسکو، پرونده جنایی در مورد این قتل را گشود.

 

به گفته بازرسان، یک وسیله انفجاری در زیر خودروی تویوتا لندکروز که داریا در حال راندن آن بود، جاسازی شده بود. این خودرو با سرعت در حال حرکت بود که حدود ساعت ۲۱:۰۰ شنبه به وقت محلی در منطقه «اودینتسفسکی» در منطقه مسکو منفجر شد.

 

وبگاه شبکه «سی‌اِن‌اِن» دوگین را نویسنده، فیلسوف و چهره‌ای توصیف کرده که اثرگذاری بالایی بر پوتین داشته و از وی به عنوان «مغز متفکر پوتین» یاد کرده است. این ترور در حالی رخ داده که فشارهای همه جانبه کشورهای غربی به رهبری آمریکا علیه روسیه در رابطه با جنگ اوکراین همچنان ادامه دارد.

 

تشدید فشارهای آمریکا و غرب علیه روسیه کار را به جایی رسانده که «تولسی گابارد» نماینده سابق عضو مجلس نمایندگان آمریکا و نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ گفته بود: «بایدن از درگیری در اوکراین برای مهندسی تغییر رژیم در روسیه و تغذیه مجتمع نظامی-صنعتی استفاده می‌کند»./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار