نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

جزییات پلمب یک پاساژ ناایمن در تهران

جزییات پلمب یک پاساژ ناایمن در تهران شهردار منطقه ۱۱ تهران از تخلیه کامل و پلمب پاساژ ناایمن و خطرساز «آزاد» در محدوده خیابان ولیعصر، سه راه جمهوری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 21
کد خبر: ۱۴۷۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر سید محمدموسوی روز یکشنبه این مطلب را در توئیتر اعلام کرد و در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: به منظور اقدام پیشگیرانه بر حسب وظیفه ذاتی شهرداری تهران در حفظ ایمنی و جان شهروندان پایتخت، پس از اخطار و اطلاعیه های مکرر و جلسات مختلف با نمایندگان مالک و کسبه این پاساژ، به دستور مقام قضایی و تکیه بر نظر مراجع ذی صلاح مبنی بر ناایمنی و خطرساز بودن؛ ساختمان پاساژ آزاد طی چند مرحله پلمب و در نهایت تخلیه شد.

شهردار منطقه ۱۱ افزود: در گذشته توسط مالک پاساژ آزاد اقدامات مخربانه ای در طبقات زیرین ساختمان انجام شد که در نتیجه؛ سازه این ساختمان دچار ناپایداری شد و طبق نظریه مراجع ذی صلاح ساختمان ناایمن و خطرساز است و برای اولین بار در تهران با اقدام شجاعانه عوامل اجرایی شهرداری منطقه۱۱ بر اساس قانون و دستور نماینده دادستان موفق به پلمب و تخلیه کامل ساختمان شدیم.

وی با اشاره به ادامه دار بودن برخورد قانونی برای رسیدن به شهر ایمن و فتح باب برای ایمن سازی ساختمان ها در شهر تهران، گفت: پس از پلمب پاساژ آزاد، انشعاب برق ساختمان نیز قطع شد و مالک موظف به تعیین تکلیف برای رفع خطر ساختمان است.  

 موسوی افزود: ملاک شهرداری حفظ جان و ایمنی شهروندان است و پیشگیری از فاجعه ملاک عمل ما است؛ لذا برخورد قانونی با سایر ساختمان ها و مالکین بی توجه به اخطار های شهرداری تهران ادامه خواهد داشت./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار