پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

بی اطلاعی ۵۰ درصد مبتلایان امیکرون از بیماری خود

 تحقیقات جدید ادعا می‌کند اکثر افرادی که به سویه بسیار مسری اومیکرون مبتلا شده اند علائم شأن آنقدر خفیف است که نمی‌دانند آلوده هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 21
کد خبر: ۱۴۷۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر آیا شما از آن دسته افرادی هستید که فکر می کنند به نحوی معجزه آسا موفق شده اند بیش از دو سال پس از پاندمی، از ابتلا به کووید۱۹ پیشگیری کنند.

محققان گزارش می‌دهند که ۵۶ درصد از مبتلایان از ابتلاء به کووید ۱۹ آگاه نبودند. مطالعات قبلی نشان داده بود که ۸۰ درصد از مبتلایان هرگز علائمی را تجربه نکرده بودند.

دکتر «سوزان چنگ»، محقق ارشد از مؤسسه قلب اسمیت در لس آنجلس می‌گوید: «بی اطلاعی بیشتر افراد مبتلا به کووید از وضعیت عفونت خود، به ویژه در حالی که به طور فعال قابل انتقال هستند، احتمالاً عامل اصلی تداوم این بیماری همه گیر است که همه ما هنوز در تلاش برای عبور از آن هستیم.»

برای این مطالعه، محققان از حدود ۲۵۰۰ کارمند مراقبت‌های بهداشتی و بیماران قبل یا بعد از شروع موج اومیکرون نمونه خون گرفتند.

آنها ۲۱۰ نفر را که به سویه اومیکرون آلوده شده بودند شناسایی کردند. تنها ۴۴ درصد از این افراد از ابتلای خود آگاه بودند. از بین کسانی که بی خبر بودند، تنها ۱۰ درصد گفتند که علائمی دارند که آن را به سرماخوردگی یا سایر عفونت‌ها نسبت می‌دهند.

به گفته چنگ، «بیش از نیمی از افرادی که به عفونت اومیکرون مبتلا شده‌اند از عفونت خود بی‌اطلاع بوده‌اند. در بیشتر موارد، علائم خفیف یا بدون علائم بوده‌اند. در موارد معدودی که علائم خفیف وجود دارد، این علائم به علت دیگری مانند سرماخوردگی نسبت داده می‌شود.»

او تاکید کرد: «برای تلاش برای غلبه بر پاندمی، بسیار مهم است که مردم بدانند ممکن است کووید ۱۹ داشته باشند و علائم خفیفی نداشته باشند، اما همچنان عفونت را به دیگران منتقل کنند.»

این مطالعه به وضوح نشان می‌دهد که کووید ۱۹ بسیار بیشتر از آنچه گزارش شده است، افراد را مبتلا کرده است.

به گفته محققان، ترکیبی از مصونیت ناشی از خود ویروس و مصونیت حاصل از واکسیناسیون ممکن است به کُند کردن روند پاندمی کمک کند./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار