توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

سازمان جهانی بهداشت: زمان بررسی واقعیت کووید-۱۹ است

 مسئول بخش کووید سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (جمعه) گفت: پس از فوت یک میلیون بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در سال جاری، اکنون زمان بررسی دقیق واقعیت کروناویروس است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 27
کد خبر: ۱۴۸۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: با ثبت یک میلیون مورد فوت ناشی از کرونا در سال جاری میلادی زمان آن است تا واقعیت این بیماری بررسی شود.

ماریا ون کرخوف، مسئول فنی بیماری کووید-۱۹ در سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت: آمار قربانیان کروناویروس ناراحت کننده است زیرا تستهای تشخیصی، روشهای درمانی، واکسن و اقدامات بهداشت عمومی برای کنترل بیماری در دسترس هستند.

وی افزود: این موضوع را در نظر بگیرید که ما در سال سوم همه گیری کووید-۱۹ قرار داریم و از ابزارهای لازم برای مقابله با شیوع بیماری و پیشگیری از مرگ و میرهای ناشی از آن برخوردار هستیم. بیشتر ما در برابر این اعداد و ارقام خنثی شده‌ایم.

مسئول فنی بیماری کووید-۱۹ در سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: بررسی واقعیت ضروری است. واقعا نیاز است بررسی شود که ما در چه جایی قرار داریم. ما نباید در موقعیتی باشیم که هر هفته ۱۴ یا ۱۵ هزار مورد فوت ثبت شود.

وی با بیان اینکه همه گیری پایان نگرفته، اظهار داشت: درحالیکه مردم به زندگی عادی خود ادامه میدهند باید همه گیری را پایان داد. هرچند لازم است نسبت به آن هوشیارتر بود. بسیاری از مردم در مورد زندگی با کووید صحبت میکنند اما لازم است مسئولانه با این بیماری زندگی کنیم.

به گزارش مدیکال اکسپرس، ون کرخوف گفت: ثبت یک میلیون مورد مرگ ناشی از کرونا در سال زندگی با کووید نیست و گزارش ۱۵ هزار مورد فوت در هفته زندگی مسئولانه با کرونا نیست./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار