گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

صدر اعظم آلمان: نباید درگیری‌ها در اوکراین تشدید یابد

صدر اعظم آلمان: نباید درگیری‌ها در اوکراین تشدید یابد صدر اعظم آلمان روز یکشنبه گفت که آلمان تا جایی که لازم باشد به اوکراین کمک خواهد کرد اما نباید درگیری‌ها تشدید یابد و این یک اصل اساسی برای آلمان به شمار می‌آید
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 21
کد خبر: ۱۴۷۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان گفت که این کشور تا جایی که لازم باشد به اوکراین کمک خواهد کرد اما نباید درگیری‌ها تشدید یابد.

«اولاف شولتز»در ادامه سخنانش گفت: «آلمان تا جایی که لازم باشد به اوکراین کمک خواهد کرد اما نباید درگیری‌ها تشدید یابد و این یک اصل اساسی برای آلمان به شمار می‌آید».

صدر اعظم آلمان در پاسخ به سوالی درباره ارسال تجهیزات نظامی به اوکراین گفت:‌ «آلمان تسلیحات زیادی را به اوکراین ارسال می‌کند. مهم است که بگوییم اکنون به طور مرتب این کار را انجام می‌دهیم. آنها سلاح‌های بسیار موثری هستند».

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که «آندریه میلنیک» سفیر اوکراین در آلمان با انتقاد از حجم کمک‌های نظامی برلین به کی‌یف گفت که آلمان اوکراین را از لحاظ نظامی گرسنه رها کرده است.

وی طی مقاله‌ای که در مجله اشپیگل منتشر شده، از کارشناسان نظامی آلمان خواست تا از دولت این کشور بخواهند تا حمایت بیشتری از کی‌یف انجام دهد.

این در حالی است که دولت آلمان 17 آگوست گذشته از طرح خود برای ارسال تسلیحات سنگین به اوکراین خبر داده بود. این تسلیحات شامل 15 توپخانه ضد هوایی از نوع Gepard و سامانه پدافند هوایی IRIS-T و سه موشک انداز Mars‌ بوده است.

انتقادهای اوکراین از آلمان در حالی است که برلین خود را برای بحران و تورم شدید طی ماه‌های آینده به دلیل کاهش صادرات انرژی روسیه به این کشور آماده می‌کند.

بانک مرکزی آلمان هشدار داده که این کشور با بالاترین نرخ تورم در 70 سال گذشته مواجه خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار