شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

معاون رئیس‌جمهور: منتقدان به سفرهای استانی بگویند کدام مصوبات اجرا نشده است

صولت مرتضوی اظهار کرد: سفرهای استانی با یک نگاه کاملا کارشناسی انجام می‌شود و آن‌هایی که به اجرای مصوبات سفرهای استانی نقد دارند، بگویند کدام یک از مصوبات اجرا نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۸۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس‌جمهور در نشست خبری خود که صبح امروز برگزار شد، درباره اجرای مصوبات سفرهای استانی و مسائلی که از سوی برخی جریانات سیاسی مطرح می‌شود، گفت: آن‌هایی که به اجرای مصوبات سفرهای استانی نقد دارند، باید بگویند کدام یک از مصوبات اجرا نشده است؛ سفرهای استانی با یک نگاه کاملا کارشناسی انجام می‌شود و برای اجرا و برای مردم است.

 

وی افزود: پروژه بیمارستانی که 10 سال متوقف بوده بعد از سفر استانی دولت ساخت آن آغاز شده و پیشرفت خوبی هم داشته است. ‌

 

مرتضوی تصریح کرد: در بحث پروژه‌های آب‌رسانی مثل پروژه غدیر، با اولین سفر رئیس‌جمهور اجرای پروژه آغاز شد و ان‌شاءالله افتتاح خواهد شد و ۵۲ درصد تنش آبی مردم خوزستان را حل خواهد کرد.

 

وی تصریح کرد: وقتی می‌گوییم مشکل آب‌گرفتگی خیابان‌های اهواز را حل کردیم، این وضوح قابل مشاهده است و مردم نتیجه‌ آن را دیده‌اند.

 

معاون اجرایی رئیس‌جمهور اظهار داشت: کارآمدی، پرکاری، روحیه انقلابی و فساد ستیزی و صادق‌الوعد بودن از ویژگی‌های دولت است. بخشی از پروژه‌ها روی زمین است که به خوبی دیده می‌شود و بخشی هم مثل پروژه‌های نفتی و گازی زیر زمین است که آن هم قابل راستی آزمایی است.

 

ارسال نظر