ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

افزایش هزینه صدرو گذرنامه اربعین صحت دارد؟

افزایش هزینه صدرو گذرنامه اربعین صحت دارد؟ فرمانده انتظامی استان گفت:پلیس استان آمادگی دارد که یک رابط انتظامی را در کنار موکب‌ها قرار دهد؛ درصورت درخواست هرکدام از موکب‌ها یکی از بازنشستگان نیروی انتظامی به عنوان همراه انتظامی در کنار موکب‌ها قرار می‌گیرند .
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۸۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمدرضا میرحیدری صبح امروز در حاشیه همایش موکب‌داران اربعین حسینی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای پوشش امنیتی، انتظامی و ترافیکی مسیر حرکت زائران و موکب‌داران در طول برنامه‌های ویژه اربعین در خدمت عزیزان خواهیم بود، برای رفع نواقص هندسی مسیر حرکت زائران با دستگاه‌های مسئول در وزارت راه مذاکراتی را داشتیم و اشکالات موجود در محورهای مختلف را به دستگاه‌ها انتقال دادیم تا وزارت راه پیگیر رفع آن باشد و هزینه‌ای متوجه زائران و موکب‌داران نشود.

 

وی افزود: پلیس برای آموزش رانندگان و افرادی که برای برپایی موکب‌ها و پذیرایی از زائران فعالیت دارند، آمادگی لازم را دارد و افرادی که تمایل دارند، می‌توانند درخواست خودشان را به صورت مکتوب به پلیس پیشگیری استان ارائه دهند تا هماهنگی‌های لازم برای آموزش این افراد انجام شود.

 

فرمانده انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: معاینه فنی خودروهایی که در برنامه اربعین شرکت دارند، اعم از خودروهای سنگین، نیمه‌سنگین و خودروهای سبک توسط پلیس راهنمایی و رانندگی استان به صورت رایگان انجام می‌شود و زائران می‌توانند که درخواست‌شان را به صورت مکتوب ارائه دهند تا خودروی آنها معاینه شود.

 

وی یادآور شد: پلیس استان آمادگی دارد که یک رابط انتظامی را در کنار موکب‌ها قرار دهد؛ درصورت درخواست هرکدام از موکب‌ها یکی از بازنشستگان نیروی انتظامی به عنوان همراه انتظامی در کنار موکب‌ها قرار می‌گیرند تا در طول مسیر رابط بین موکب‌ها با عوامل انتظامی بوده و هماهنگی‌های لازم را ایجاد و مشکلات را حل کنند. حضور همراه انتظامی در کنار موکب‌ها می‌تواند از حوادث و مشکلات انتظامی برای موکب‌داران پیش‌گیری کند.

 

سردار میرحیدری گفت: پیاده‌رویی اربعین جهت ترویج فرهنگ شیعی و عاشورایی انجام می‌شود و قطعا در این مسیر خطراتی نیز وجود دارد، بنابراین از زائران و موکب‌داران درخواست می‌کنیم که با مسائل سطحی برخورد نکنند و موارد مشکوک را به عوامل انتظامی گزارش دهند، با توجه به‌ احتمال اقدامات تروریستی در خاک عراق از تقبل اشیاء و حتی کمک‌هایی که توسط افراد ناشناس انجام می‌شود، خودداری کنند.

 

وی ادامه داد: مسئولان موکب‌ها باید تمامی افراد فعال در موکب‌ها را نسبت به وظایف و شرایط موجود توجیه کنند تا مشکلی ایجاد نشود.

 

فرمانده انتظامی استان در ارتباط با صدور گذرنامه ویژه زائران اربعین گفت: فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی و پلیس سازمان اطلاعات انتظامی کشور با کشور عراق هماهنگی داشته و با توجه به تفاهم‌های به دست آمده، امسال بر خلاف سنوات قبل گذرنامه‌های جدیدی که در یک دهه‌ اخیر صادر شده‌اند و اعتبار آنها به پایان رسیده است، تایید می‌شوند.

 

وی با تکذیب افزایش هزینه صدرو گذرنامه خاطرنشان کرد: افزایش هزینه 100 درصد گذرنامه کذب است و هیچ برنامه‌ای برای افزایش هزینه آن در سال جاری وجود ندارد.

 

سردار میرحیدری گفت: ما هم در هنگام خروج و هم در هنگام ورود زائران برای حفظ امنیت زائران حاضر خواهیم بود و حتی در پایانه‌های مرزی و محورهای خارج از استان پیش‌بینی‌های لازم به عمل آمده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار