وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

هراز و چالوس فردا یک‌طرفه می‌شود

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: با توجه به بازگشت مسافران در روز شنبه به شهرهای خود قرار است جاده هراز و چالوس به سمت تهران یک طرفه شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 28
کد خبر: ۱۴۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: در حال حاضر در محور کرج به چالوس از میدان امیرکبیر تا کیلومتر هشت این محور شاهد ترافیک سنگین هستیم.

 

وی گفت: در محدوده تونل کندوان و سیاه بیشه در همین محور ترافیک نیمه سنگین و در سایر بخش‌های این جاده ترافیک پرحجم و روان گزارش شده است.

 

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: در محور هراز نیز در مسیر شمال به جنوب در منطقه تونل وانا و پلیس راه لاریجان ترافیک سنگین و در طول مسیر پرحجم روان گزارش شده است.

 

وی خاطر نشان کرد در مسیر مقابل یعنی جنوب به شمال محور هراز در منطقه لاریجان، پلور و امامزاده هاشمی ترافیک نیمه سنگین و پرحجم در جریان است.

 

سرهنگ رحمانی در پاسخ به این سوال که آیا برای بازگشت مسافران در روز شنبه به خصوص در جاده‌های شمالی تمهیدی اندیشیده شده است یا خیر گفت: بله قرار است در دو محور هراز و چالوس محدودیت‌هایی اعمال شود.

 

وی افزود: در محور هراز از ساعت ۱۵ تردد از سمت رودهن به سمت آمل ممنوع خواهد شد و از ساعت ۱۸ به بعد از سمت آمل به سمت تهران تردد به صورت یک طرفه انجام خواهد شد.

 

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: در محور کرج به چالوس نیز از ساعت ۱۵ تردد از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع شده و از ساعت ۱۸ از مرزن آباد به سمت کرج یک طرفه خواهد شد.

 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده