لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

دلیل فشار اصلاح‌طلبان به دولت برای تعجیل در رسیدن به توافق چیست؟

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به عملیات روانی رسانه‌های جریان اصلاحات برای تعجیل دولت در رسیدن به توافق، درباره دلایل این اقدام توضیحاتی را ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 23
کد خبر: ۱۴۸۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید کمال الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری  با بیان اینکه به طور کلی اصلاح طلبان از برجام سوء استفاده های زیادی کردند، گفت: این افراد انتخابات مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری در آن دوره را تحت تاثیر برجامی که هنوز به نتیجه نرسیده بود، قرار دادند و حتی به وسیله آن رای مردم را کسب کردند. آن‌ها برجام را بدون آنکه چیزی عاید کشور شود، فتح الفتوح و یک دستاورد بزرگ دانستند.

 

وی با اشاره به هجمه رسانه‌های اصلاح‌طلب به دولت برای تعجیل در رسیدن به توافق، اظهار کرد: این اقدام رسانه‌های اصلاح طلب یک جور عملیات روانی است و هدف‌شان این است که گروه مذاکره کننده جدید نتواند وظایف‌اش را آنطور که باید و شاید انجام دهد. قطعا اصلاح طلبان از انجام این تخریبات، قصد خیر ندارند.

 

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: تیم مذاکره کننده جدید بر اساس سیاست‌های نظام و منافع کشور، زحمات زیادی می کشد ولی اصلاح طلبان نه‌تنها در این راستا کمک حال نبودند بلکه قدم به قدم، تحلیل‌های نادرست و تخریب‌های خاص خودشان را انجام دادند.

 

سجادی با تأکید بر اینکه بسیاری از این افراد مرعوب غرب هستند، تصریح کرد: این افراد منافع غرب را بهتر تشخیص داده و پیگیری می‌کنند تا منافع مردم، نظام و کشور ایران و به همین دلیل دست به چنین اعمالی می‌زنند.

 

وی ادامه داد: البته این تخریبات اصلاح طلبان دور از انتظار هم نیست زیرا این‌ها به دنبال توفیق تیم مذاکره کننده نیستند و نمی‌خواهند اشتباهاتی که در برجام صورت گرفته، برملا شده و دولت جدید توفیقات زیادی در این زمینه کسب کند.

 

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در پایان گفت: ان‌شاءلله تیم مذاکره کننده جدید با مسیر درستی که طی می‌کند، به نتایجی می‌رسد که دستاوردهای آن، هم رضای خدا و هم منافع ملت ایران را در پی داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار