اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

حمایت اتریش، بلژیک، فنلاند، هلند، اسلوونی، اسپانیا و سوئد از برجام

چند کشور اروپایی با انتشار بیانیه‌ای ضمن حمایت از برجام تاکید کردند که با فرانسه، انگلیس و آلمان برای تسهیل تبادلات تجاری با ایران همکاری خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۰۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 28
کد خبر: ۱۴۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، اتریش، بلژیک، فنلاند، هلند، اسلوونی، اسپانیا و سوئد با انتشار بیانیه‌ای بر بزوم حفظ توافق هسته‌ای‌ ایران در سال 2015 تاکید کردند و آن را یک ابزار کلیدی برای رژیم کنترل تسلیحات و یک عامل اصلی برای حفظ ثبات در منطقه خواندند.

 

به گزارش پایگاه خبری دولت هلند، در این بیانیه آمده است، با آگاهی از اینکه اجرای بخشهای اقتصادی این توافق با مشکلاتی روبرو شده است ما با فرانسه، آلمان و انگلیس و دیگر سازمانها و کمیسیون اروپایی برای ایجاد کانالی که تبادلات مالی با ایران را تسهیل کند همکاری خواهیم کرد. این کشورها تاکید کردند که یکی از اولین این ابتکارات استقرار ابزاری برای حمایت از تبادلات تجاری یا همان اینستکس است.

 

در پایان این بیانیه آمده است؛ در این چارچوب، این برای جمهوری اسلامی ایران مهم است که به همه تعهدات و بندهای موجود در توافق هسته ای پایبند باشد.

 

تحرک کشورهای اروپایی برای راه اندازی اینستکس و حمایت دیگر کشورهای اروپایی از آن وقتی شروع شد که ایران در اعتراض به کم کاریهای اتحادیه اروپا برای تامین منافع اقتصادی ایران در برجام اعلام کرد که برخی از تعهدات خود در برجام را کاهش خواهد داد.

 

در همین زمینه، نشست کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان وزرا و مدیران سیاسی ایران و گروه 1+4 (آلمان، فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) به ریاست عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه ایران و هلگا اشمید معاون فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرار است ساعت 12 امروز (جمعه) به وقت محلی (وین) 14:30 به وقت تهران در هتل پله کوبورگ شهر وین پایتخت اتریش برگزار شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار