فرصت ویژه برای بازنشستگان/ وام ۳۰۰ میلیونی بدون ضامن و با سقف بالا افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ ۱۰۰ درصد بیشتر برای حق اولاد خبر خوش برای بازنشستگان/ احکام جدید با افزایش ۵۰ درصدی صادر شد سیر نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز/دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد زمان واریز مابه‌التفاوت همسان‌سازی و افزایش سنواتی بازنشستگان یارانه نقدی دهک‌های ۴ تا ۷ واریز شد واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال ۱۴۰۳ گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی مطابق سال ۱۴۰۳ اخذ می‌شود جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ واریز اعتبار گام سوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ ابلاغ اصلاحات جدید تعرفه‌ای از سوی هیات دولت جزئیات بسته حمایتی مسکن/ دو نوع وام به مستاجران پرداخت می‌شود «تقلب» در ساختار خانواده برای دریافت «یارانه»

رییس کل بانک مرکزی: صورت‌های مالی بانک‌ها منتشر می‌شود

رییس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه صورت‌های مالی بانک‌ها منتشر می‌شود، تاکید کرد: سیاست بانک مرکزی سهولت دسترسی مردم به نظام بانکی است تا افراد راحت‌تر به خدمات بانکی دسترسی داشته باشند
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 24
کد خبر: ۱۴۸۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی صالح‌آبادی در مراسم رونمایی از سامانه تسهیلات پرداخت فرزند و پرداخت لحظه‌ای (پل)، اظهار کرد: پرداخت تسهیلات فرزندآوری سال گذشته برای نخستین بار در قانون آمد و تلاش شد با راه‌اندازی سامانه دسترسی به این تسهیلات با سهولت انجام شود. 

وی افزود: متقاضیان باید ظرف ۱۲ روز به شعبه بانکی مراجعه و درخواست خود را اعلام کنند و سپس ۴۵ روز فرصت دارند مدارک خود را تکمیل کنند که مهم‌ترین آنها وثایق است که برابر قانون معرفی یک ضامن یا سفته است و بعد از ارائه مدارک بانک باید پس از ۱۰ روز وام را واریز کند. 

رییس کل بانک مرکزی در خصوص سامانه پرداخت لحظه‌ای (پل) نیز گفت: به کمک این سامانه پرداخت لحظه‌ای پول بلافاصله از مبدأ به مقصد است و برای سهولت دسترسی مردم به خدمات بانکی است 

وی تصریح کرد: راه‌اندازی سامانه‌های مذکور برای کاهش حضور فیزیکی مردم در شعبات بانکی است و برای این منظور زیر ساخت‌های امضای الکترونیک، سفته الکترونیک، احراز هویت غیرحضوری برای افتتاح حساب و اعتبارسنجی فراهم شده است. 

صالح‌آبادی با تاکید بر کاهش شعب بانک‌ها، بیان کرد: با توسعه سامانه‌های غیرحضوری نیاز به شعبه بانکی کاهش می‌یابد و این اتفاق خوبی است تا هزینه بانک‌ها کاهش یابد البته باید خدمات الکترونیکی افزایش یابد.

صورت‌های مالی بانک‌ها منتشر می‌شود

وی در جمع خبرنگاران گفت: شفافیت صورت‌های مالی بانک‌ها اتفاق بزرگی است و همه بانک‌ها صورت‌های مالی خود را منتشر می‌کنند. در ماه‌های آینده در نظر داریم صورت‌های مالی بانک‌ها در قالب XBRL (صورت مالی بر اساس معیار بین‌المللی)  هم منتشر کنیم و این پروژه در بانک مرکزی شروع شده و تا ۲۲ بهمن‌ماه صورت مالی یک بانک در قالب XBRL منتشر می‌شود؛ سپس این موضوع به سایر بانک‌ها تعمیم خواهد شد.

طرح بانکداری مجلس به اقتدار بانک مرکزی کمک می‌کند

صالح‌آبادی اظهار داشت: درباره طرح مجلس برای بانکداری نیز گفت: یکی از مقوله‌های مهم آن طرح اقتدار بانک مرکزی است که این طرح به اقتدار بانک مرکزی کمک خواهد کرد./ ایرنا

ارسال نظر