پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

محمد مخبر: دولت حرکت انقلابی و تحولی خوب در حوزه استارت‌آپ‌ها را دنبال می‌کند

محمد مخبر: دولت حرکت انقلابی و تحولی خوب در حوزه استارت‌آپ‌ها را دنبال می‌کند معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مشکلات کشور جز به دست شرکت‌های دانش بنیان قابل حل نیست، گفت: آنچه توانست کشور را در دوره تحریم مقاوم کند و به‌رغم همه تقابل‌ها اقتصاد کشور را سرپا نگه دارد، تکیه بر فعالیت‌های دانش بنیان بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 24
کد خبر: ۱۴۸۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور از نخستین نمایشگاه خدمات کسب و کار ایران با رویکرد دانش‌بنیان بازدید کرد و در جریان این بازدید از 6 سامانه در زمینه کسب و کار رونمایی شد.

مخبر عصر امروز (چهارشنبه) با حضور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، با همراهی وزیر صنعت، معدن و تجارت، از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید و ضمن گفتگو با غرفه‌داران، در جریان خدمات دانش بنیان ارائه شده در حوزه کسب و کار قرار گرفت. 

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین از مسائل و مشکلات پیش روی شرکت‌های ارائه دهنده خدمات کسب و کار مطلع شد و دستورات لازم را برای رفع موانع این شرکت‌ها صادر کرد.

وی همچنین در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگاران گفت: به صحنه آوردن شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها نه صرفا مزیت، بلکه از ضرورت ها و اولویت های کشور است و بازیگر اصلی این صحنه جوانان نخبه، باانگیزه و خلاق هستند که خوشبختانه کشور ما از نظر نیروی انسانی خلاق و نخبه جزو کشورهای استثنایی و برتر است.

مخبر تصریح کرد: کشور ما از مواهب الهی متعدد و ظرفیت‌های گسترده‌ای برخوردار است و خوشبختانه بسترها و زیرساخت‌های لازم برای جهش اقتصادی هم فراهم است. 

وی افزود: برای اینکه بتوانیم این جهش را از مسیر میانبر محقق سازیم باید کارها را به دست جوانان، نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان بسپاریم. 

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: تحقق هدف‌گذاری‌های انجام شده در شاخص‌های کلان اقتصادی از طریق گام به گام و حرکت در مسیر عادی میسر نیست بلکه نیازمند جهش و شتاب هستیم که این امر فقط با اتکا به نخبگان و فعالیت‌های دانش بنیان قابل انجام است. 

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری تحت عنوان تولید؛ دانش بنیان و اشتغال‌آفرین از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: دولت در همین راستا در تمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی، تدوین آیین‌نامه فعال‌سازی شرکت‌های دانش بنیان و تامین تسهیلات برای این شرکت‌ها را در دست اقدام دارد.

مخبر با تاکید بر اینکه مشکلات کشور جز به دست شرکت‌های دانش بنیان قابل حل نیست، افزود: آنچه توانست کشور را در دوره تحریم مقاوم کند و به‌رغم همه تقابل‌ها اقتصاد کشور را سرپا نگه دارد، تکیه بر فعالیت‌های دانش بنیان بود و در بخش نفت، پزشکی و صنعت وقتی که شرکت‌های خارجی به تعهدات خود عمل نکردند، با اعتماد و اتکاء به شرکت‌های دانش بنیان توانستیم کارها را به انجام برسانیم.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: امروز کشور به نقطه بسیار خوبی رسیده و آینده بسیار بهتری هم پیش رو داریم. 

وی با تاکید بر اینکه باید جریان‌های دانش بنیان را تقویت و پشتیبانی کنیم گفت: این تصمیمات در دولت اتخاذ شده است در همه وزارتخانه‌ها اجرا خواهد شد تا شاهد حرکت انقلابی و تحول خوبی در بخش استارت‌آپ‌ها باشیم. 

گفتنی است با حضور معاون اول رئیس‌جمهور در این نمایشگاه از شش پلتفرم در زمینه کسب و کار شامل سامانه جامع خدمات کسب و کار، سامانه حقوق کسب و کار، سامانه جامع مشاوره کسب و کار، سامانه جامع مدیریت زنجیره تأمین، پلتفرم تبلیغات کسب و کار و کارخانه شبیه‌سازی کسب وکار رونمایی شد.

نخستین نمایشگاه خدمات کسب و کار ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران در دو سالن به مساحت پنح هزار و 600 متر مربع برگزار شده و 85 شرکت فعال در زمینه خدمات توسعه کسب و کار در این نمایشگاه حضور دارند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار