رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

الکاظمی: دولت آماده حمایت از قضات است

الکاظمی: دولت آماده حمایت از قضات است «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر پیشبرد امور عراق امروز (یک‌شنبه)، با «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی این کشور دیدار و بر آمادگی دولت در حمایت از قضات تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 28
کد خبر: ۱۴۸۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت عراق «واع»، مصطفی الکاظمی امروز با «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی دیدار کرد؛ در این دیدار «جاسم محمد عبود» رئیس دادگاه فدرال عراق و چند تن دیگر از قضات این دادگاه نیز حضور داشتند.

نخست‌وزیر عراق از عملکرد قوه قضاییه در رخدادهای تحت صلاحیتش قدردانی، و «آمادگی دولت را برای ارائه هر آنچه که از قضات حمایت می‌کند تا آنها را قادر به انجام وظایف ملی خود در بهترین شرایط کند» اعلام کرد.

روز سه شنبه هفته گذشته شورای عالی قضایی عراق در پی تجمع آشوبگران حامی «سید مقتدی الصدر» در مقابل ساختمان این نهاد با هدف فشارآوردن به اعضای شورا برای انحلال پارلمان این کشور، تصمیم به تعلیق کار خود، دادگاه‌های تابعه و دادگاه فدرال گرفت.

شورای عالی سیاسی این کشور امروز بعد از تصویب این موضوع، بیانیه‌ای منتشر و در آن خاطرنشان کرد: «ما دولت و جریان سیاسی پشت این تجمع را مسئول عواقب و تبعات قانونی این اقدام می‌دانیم».

همان روز (سه‌شنبه هفته گذشته)، رسانه‌های عراقی گزارش داده بودند که بعد از حمله به پارلمان، آشوبگران حامی جریان صدر، به سوی ساختمان شورای عالی قضایی عراق در منطقه سبز حرکت کرده و دست به اعتراض علیه این عالی‌ترین نهاد قضایی عراق زدند.

این در حالی است که هفته قبلش، شورای عالی قضایی عراق در بیانیه‌ای پاسخش به درخواست جریان صدر برای انحلال پارلمان این کشور را اعلام کرد. این نهاد قضایی تصریح کرده بود که صلاحیت قدرت انحلال مجلس نمایندگان را ندارد و از همه احزاب خواست که قوه قضائیه را وارد خصومت‌ها و رقابت‌های سیاسی خود نکنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار