زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

الکاظمی: دولت آماده حمایت از قضات است

«مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر پیشبرد امور عراق امروز (یک‌شنبه)، با «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی این کشور دیدار و بر آمادگی دولت در حمایت از قضات تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 28
کد خبر: ۱۴۸۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت عراق «واع»، مصطفی الکاظمی امروز با «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی دیدار کرد؛ در این دیدار «جاسم محمد عبود» رئیس دادگاه فدرال عراق و چند تن دیگر از قضات این دادگاه نیز حضور داشتند.

نخست‌وزیر عراق از عملکرد قوه قضاییه در رخدادهای تحت صلاحیتش قدردانی، و «آمادگی دولت را برای ارائه هر آنچه که از قضات حمایت می‌کند تا آنها را قادر به انجام وظایف ملی خود در بهترین شرایط کند» اعلام کرد.

روز سه شنبه هفته گذشته شورای عالی قضایی عراق در پی تجمع آشوبگران حامی «سید مقتدی الصدر» در مقابل ساختمان این نهاد با هدف فشارآوردن به اعضای شورا برای انحلال پارلمان این کشور، تصمیم به تعلیق کار خود، دادگاه‌های تابعه و دادگاه فدرال گرفت.

شورای عالی سیاسی این کشور امروز بعد از تصویب این موضوع، بیانیه‌ای منتشر و در آن خاطرنشان کرد: «ما دولت و جریان سیاسی پشت این تجمع را مسئول عواقب و تبعات قانونی این اقدام می‌دانیم».

همان روز (سه‌شنبه هفته گذشته)، رسانه‌های عراقی گزارش داده بودند که بعد از حمله به پارلمان، آشوبگران حامی جریان صدر، به سوی ساختمان شورای عالی قضایی عراق در منطقه سبز حرکت کرده و دست به اعتراض علیه این عالی‌ترین نهاد قضایی عراق زدند.

این در حالی است که هفته قبلش، شورای عالی قضایی عراق در بیانیه‌ای پاسخش به درخواست جریان صدر برای انحلال پارلمان این کشور را اعلام کرد. این نهاد قضایی تصریح کرده بود که صلاحیت قدرت انحلال مجلس نمایندگان را ندارد و از همه احزاب خواست که قوه قضائیه را وارد خصومت‌ها و رقابت‌های سیاسی خود نکنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار