پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود

تقدیر مطهری از آیت‌الله رییسی برای شفاف‌سازی حساب‌های قوه قضاییه و اعلان عمومی

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن استقبال از سخنان آیت‌الله رئیسی در خصوص شفاف‌سازی حساب‌های قوه قضاییه، گفت: توضیحات رئیس قوه قضاییه مبنی بر اینکه درآمد و هزینه‌کرد حساب‌های قوه قضاییه در پایان هر سال به اطلاع عموم می‌رسد،
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 29
کد خبر: ۱۴۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر ، علی مطهری با اشاره به توضیحات رئیس قوه قضاییه در خصوص شفاف‌سازی حساب‌‎های این قوه، عنوان کرد: توضیحات رئیس قوه قضاییه مبنی بر اینکه درآمد و هزینه کرد حساب‌های قوه قضاییه در پایان هر سال به اطلاع عموم می‌‎رسد، رویکرد مثبتی است که اخیراً از سوی آقای رئیسی عنوان شد.

 

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: اساساً سوال مجلس و محمود صادقی از قوه قضاییه نیز همین مسئله بود که صورت هزینه‌کرد این حساب‌ها و سود ناشی از آن به مجلس اعلام شود که رئیس پیشین قوه قضاییه این سئوال را برنتابید و آن را توهین به خود تلقی و علیه آقای صادقی اعلام جرم کرد.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نیت مجلس این بود که هزینه کرد این حساب ها شفاف شود و قول رئیس قوه قضاییه برای شفاف سازی در این حوزه جای تقدیر دارد.

اخیراً رئیس قوه قضائیه درباره سرنوشت 63 حساب بانکی و اینکه آیا این حساب‌ها تعیین تکلیف شده است یا خیر، گفت: 63 حساب عدد درستی نبود که اعلام شد. این حساب‌ها یک امکانی بود تا در جایی که بودجه مصوب مشکلات را حل نمی‌کند برای ارائه خدمات استفاده شود.

 

رئیسی افزود: به‌دلیل همین ذهنیت‌ها، این حساب‌ها را به 5 حساب تقلیل دادیم و در گام بعدی قصد داریم در پایان هر سال درآمد و هزینه‌های این حساب‌ها را به‌صورت شفاف به‌اطلاع عموم مردم برسانیم تا شفافیت ایجاد شود. تاکنون هم این حساب در اختیار رؤسای قوه قضائیه بوده است. البته در گذشته چک‌ها با یک امضا صادر می‌شد اما از روزی که به قوه قضائیه آمدم، قرار شده چک‌ها با سه امضا وصول شود.

 

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: متأسفانه این موضوع یک‌مقدار جنبه سیاسی پیدا کرد. البته قطعاً آمادگی دارم درباره عملکرد این حساب‌ها در دوره‌های گذشته نیز گزارش بدهم زیرا تمام مبالغ صرف قوه قضائیه و ارائه خدمت به مردم شده است اما در عین حال در دوره خودم، گزارش سالانه این حساب‌ها را به‌صورت شفاف می‌دهم.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار