گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

بورل:بحران‌ سه‌گانه اقتصادی، انرژی و غذا بر تمامی ما تاثیر خواهد گذاشت

بورل:بحران‌ سه‌گانه اقتصادی، انرژی و غذا بر تمامی ما تاثیر خواهد گذاشت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در توییتر خود نوشت:بحران‌های سه‌گانه اقتصادی، انرژی و غذا بر تمامی ما تاثیر خواهد گذاشت و ما نیازمند اتخاذ اقدام برای مقابله با آن هستیم و ما همگی در سطح اروپا و شرکای اروپایی قادر به انجام آن هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 28
کد خبر: ۱۴۸۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پیامی توییتری به سخنرانی خود در مجمع اروپایی ALpach اشاره کرد.

وی در این پیام توییتری نوشت: «در مجمع اروپا بحران‌های کنونی و آتی با نسل بعدی رهبران را بحث کردیم. ما باید قابلیت خود را برای مقابله با بیش از یک بحران در یک زمان افزایش دهیم».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «یک سال پیش، تمامی چشم‌ها به سوی افغانستان بود. امروز، به خصوص زن‌ها و دختران در حال رنج کشیدن هستند اما دیگر هیچ تیتر خبری به گزارش آن نمی‌پردازند».

بورل اضافه کرد: «بحران‌های سه‌گانه اقتصادی، انرژی و غذا بر تمامی ما تاثیر خواهد گذاشت و ما نیازمند اتخاذ اقدام برای مقابله با آن هستیم و ما همگی در سطح اروپا و شرکای اروپایی قادر به انجام آن هستیم».

«امانول ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز روز چهارشنبه گذشته در اولین جلسه کابینه دولت پس از تعطیلات تابستانی به فرانسوی‌ها هشدار داد که با «پایان فراوانی‌ها» روبه‌رو هستند.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه که در جمع وزیران در کاخ «الیزه» سخنرانی می‌کرد، گفت که کشورش در نقطه اوج مشکلات قرار دارد و با زمستان سخت، دوره جدیدی از بی ثباتی ناشی از تغییرات آب و هوایی و حمله روسیه به اوکراین مواجه است.

ماکرون گفت که فرانسه و فرانسوی‌ها احساس می‌کنند در یک بحران زندگی می‌کنند که هر کدام بدتر از گذشته است.

خبرگزاری «آناتولی» روز سه شنبه در گزارشی نوشت، قیمت مواد غذایی، انرژی و سوخت در فرانسه که از قبل هم تحت تاثیر بحران کرونا قرار گرفته بود پس از جنگ اوکراین و روسیه به سرعت افزایش یافته، و انتظار می‌رود که موج گرما و خشکسالی باعث افزایش قیمت‌ها شود./اروپا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار