چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

افزایش ۵ برابری تولید لوازم خانگی در کشور

افزایش ۵ برابری تولید لوازم خانگی در کشور سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: بعد از سیاست حمایتی دولت طی چند سال اخیر از تولید لوازم خانگی، این صنعت رشد پنج برابری تولید داشت، به گونه‌ای که بتواند حداکثر نیاز بازار را تامین کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 29
کد خبر: ۱۴۸۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا دهقانی نیا با بیان اینکه آمارها نشان می‌دهد روند تولید در صنعت لوازم خانگی، افزایش چشمگیری داشته است، اظهار کرد: روند رشد آمار تولید در صنعت نشان دهنده مناسب بودن چرخه تولید و فروش است زیرا با افزایش خرید این محصولات از سوی مردم، تولید نیز رشد را تجربه خواهد کرد.

وی افزود: کالای قاچاق به عنوان یک رقیب، مانع خرید مردم و کاهش تولید می‌شود و بعد از سیاست حمایتی دولت از تولید لوازم خانگی، این صنعت رشد پنج برابری در تولید داشت و محصولات تولیدی ایرانی با کیفیت از سه میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه در سال ۹۷ به ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۰ رسیده است.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تصریح کرد: بر اساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت پیش‌بینی‌ها حاکی از تولید ۱۸میلیون دستگاه لوازم خانگی برای سال ۱۴۰۱ است که تمام این روند کاهش قاچاق را نشان می‌دهد.

دهقانی نیا اضافه کرد: تولید لوازم خانگی در سال ۱۴۰۰ با توجه به صدور شناسه کالا در سال گذشته برای تولید یک میلیون و ۶۸۰ هزار دستگاه لوازم صوتی و تصویری بود که در پنج ماهه نخست امسال به بیش از ۸۰۰ هزار دستگاه تولید دست یافته‌ایم که این آمار در کشور بی نظیر است.

وی ادامه داد: قانون صدور شناسه و کد رهگیری برای کالاها تغییر نمی‌کند، زیرا از همین طریق کشور توانست تولید داخلی را افزایش دهد و  این روند ابزار استعلام کالا را برای تولیدکننده، بازرس و مردم فراهم کرده تا اصالت کالا در همه مراحل قابل احصا باشد و بتوانیم با قاچاق کالا در سطح عرضه برخورد کنیم.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان کرد:  این ستاد، سیاست‌گذاری لازم برای مبارزه با این پدیده را انجام داده و امکان برای ضابطان قانون فراهم است تا با قاچاق برخورد قانونی کنند و در این زمینه پیگیری‌های لازم نیز انجام شده است.

دهقانی افزود: بر همین اساس قاچاق لوازم خانگی از ۲ میلیارد و ۲۴۷ میلیون دلار به کمتر از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار رسیده که این مهم از طریق مسیر اجرای اخذ کد رهگیری ممکن شده است./ برنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار