زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

مدیریت ترافیک اربعین با ۸ هزار نیروی راهور

مدیریت ترافیک اربعین با ۸ هزار نیروی راهور رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ۹۳ درصد زائران برای عزیمت به عتبات عالیات مرزهای زمینی را انتخاب کرده‌اند و حدود ۶۵ درصد از مسافران از خودروهای شخصی استفاده خواهد کرد هرچند ناوگان عمومی آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 29
کد خبر: ۱۴۸۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر سردار سید کمال هادیان‌فر در پایان نشست شورای راهبری کاهش تصادفات جاده‌ای ویژه اربعین حسینی که امروز دوشنبه به ریاست استاندار خوزستان برگزار شد، گفت: خوشبختانه با مشاهده گزارشات و بازدیدی که از مرزها داشتیم به لطف خداوند و با تلاش استاندار محترم، معاونین استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی کار بسیار گسترده و خوبی صورت گرفته است که قابل مقایسه با سال‌های گذشته نیست.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری خوزستان، وی افزود: می‌توان گفت استان خوزستان آمادگی کامل برای پذیرش زائران را دارد؛ ۹۳ درصد زائران برای عزیمت به عتبات عالیات مرزهای زمینی را انتخاب کرده‌اند و حدود ۶۵ درصد از مسافران از خودروهای شخصی استفاده خواهد کرد هرچند ناوگان عمومی آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی دارد.

سردار هادیان‌فر گفت: آنچه که مورد تاکید است و مردم عزیز باید به آن توجه کنند این است که زائران مدیریت زمان سفر را داشته باشند و سفر خود را به روزهای پایانی اربعین موکول نکنند زیرا باعث بروز تراکمی و ایجاد مشکلات مختلف خواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا عنوان کرد: بیش از ۸ هزار نفر از همکاران ما در پلیس راهور در جاده‌های مختلف مدیریت ترافیک را انجام خواهند داد و امیدواریم این مدیریت موجب تسهیل در تردد و جلوگیری از بروز انسداد و راه‌بندان شود.

سردار هادیان‌فر خاطرنشان کرد: موضوع کاهش تصادفات نیز در دستور کار است که با همکاری مردم عزیز به دست خواهد آمد. در دو مرز خوزستان آمادگی کامل وجود دارد و پارکینگ‌ها آماده است؛ جاده‌ها نیز در طول مسیر ترمیم و ایمن‌سازی شده‌اند و اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.

وی ابراز امیدواری کرد: امیدوارم امسال به خوبی و بدون مشکل خاصی پذیرای زائران باشیم. از استاندار خوزستان و معاونین ایشان تشکر می‌کنم که در مدت چند ماه اخیر بسیار تلاش کردند و عقب‌افتادگی‌ها در دو مرز شلمچه و چذابه را جبران کردند و شرایط بسیار مهیاتر از گذشته است و همه ما آماده انجام این ماموریت ذاتی و دلی هستیم که بتوانیم خدمتگزار زائران اربعین حسینی باشیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار