ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟

قیمت خودرو با فروش در بورس از بازار کمتر می‌شود

قیمت خودرو با فروش در بورس از بازار کمتر می‌شود عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: خودرو در صورتی که در بورس به فروش برسد، قیمتی به مراتب پایین‌تر از قیمت بازار خواهد داشت، سود مازاد نیز در اختیار خودروساز قرار می‌گیرد و واگذاری خودرو به قید قرعه که همراه با رانت است با هیچ منطقی سازگار نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 31
کد خبر: ۱۴۹۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فروش خودرو با قرعه‌کشی منطقی نیست و عرضه در بورس باید جایگزین سامانه یکپارچه شود

 

جعفر قادری با توجه به زیان 117 هزار میلیارد تومانی ناشی از قیمت‌گذاری دستوری در خصوص عرضه خودرو در بورس به عنوان راهکاری برای توقف زیان دهی خودروسازان اظهار داشت: خودرو در صورتی که در بورس به فروش برسد، قیمتی به مراتب پایین‌تر از قیمت بازار خواهد داشت، سود مازاد نیز در اختیار خودروساز قرار می‌گیرد و واگذاری خودرو به قید قرعه که همراه با رانت است با هیچ منطقی سازگار نیست.

 

وی منطقی‌ترین شیوه فروش را عرضه در بورس دانست و افزود: در صورتی که سود مازاد قابل توجهی از عرضه خودرو در بورس حاصل شود، می‌تواند در بخش تحقیق و توسعه و ارتقای دانش فنی و تکنولوژی تمامی خودروسازان مورد استفاده قرار بگیرد تا بدین ترتیب بر توان رقابتی آنها افزوده شود.

 

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی همچنین با توجه به اختلالات فنی سامانه یکپارچه فروش، خطا در اعلام نتایج، تحمیل تعهداتی خارج از برنامه فروش به خودروسازان و بروز تاخیر در روند جذب نقدینگی به دلیل تبدیل فروش هفتگی به فروش ماهانه بر این نکته تاکید کرد که ضمن لزوم ایفای تعهدات قبلی در قبال برندگان قرعه‌کشی می‌بایست عرضه در سامانه یکپارچه متوقف و شیوه عرضه خودرو در بورس جایگزین آن شود و تداوم روشی که موجب ایجاد رانت برای عده‌ای است، به هیچ وجه عقلانی نیست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار