«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

اولین حضور ترامپ در منطقه غیرنظامی کُره با امید به دیدار مجدد «کیم»

رئیس‌جمهور آمریکا در حالی از سفر خود به منطقه غیرنظامی کُره خبر داد که امیدوار است بتواند برای سومین بار با رهبر کره شمالی دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۰۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 30
کد خبر: ۱۴۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد یکشنبه از اولین سفر خود به منطقه حائل بین کشورهای کره شمالی و کره جنوبی موسوم به «منطقه غیرنظامی کره» خبر داد.

 

ترامپ در صفحه شخصی توئیتر خود با اشاره به دیدار با «مون جائه این» رئیس‌جمهور کره جنوبی نوشت: «امروز با نظامیان (آمریکا در کره جنوبی) دیدار و گفت‌وگو می‌کنم و همچنین به منطقه غیرنظامی کره می‌روم. دیدار من با رئیس‌جمهور مون بسیار خوب پیش رفت».

 

خبرگزاری «رویترز» طی گزارشی در این باره نوشت که رئیس‌جمهور آمریکا امیدوار است طی سفر به منطقه غیرنظامی کره، بتواند برای سومین بار با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی دیدار و رایزنی کند.

 

ترامپ پیشتر طی نشست خبری در حاشیه اجلاس گروه ۲۰ در ژاپن گفته بود که علاقمند است حین حضور در منطقه غیرنظامی کره با کیم دیدار کرده و حتی مشکلی ندارد وارد کشور کره شمالی شود.

 

یک مقام ارشد پیونگ‌یانگ نیز در واکنش به این اظهارات ترامپ،‌به خبرگزاری رسمی این کشور گفت که این «پیشنهادی بسیار جذاب» است که می‌تواند «موقعیتی پرمعنی» ایجاد کند اما کره‌شمالی هنوز پیشنهادنامه رسمی دریافت نکرده است.

 

رسانه دولتی کره شمالی پیشتر به نقل از کیم جونگ‌اون گزارش داده بود که نامه‌ای با محتوای مهم از سوی ترامپ دریافت کرده است. 

 

سران آمریکا و کره شمالی تا کنون دو بار با یکدیگر دیدار و بر سر مسائلی مانند خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره و رفع تحریم‌های واشنگتن علیه پیونگ‌یانگ مذاکره کرده‌اند. بعد از اینکه کیم جونگ اون در دیدار اول با وعده آمریکا برای تعلیق تحریم‌ها، اجرای برخی اقدامات هسته‌ای‌زدایی را پذیرفت، دیدار دوم اما به دلیل بدعهدی ترامپ و زیر پا گذاشتن قول رفع تحریم‌ها به شکست انجامید.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار