ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

وینگری که برای سومین بار به پرسپولیس پاسخ منفی داد!

در شرایطی که صحبت‌هایی مبنی بر بازگشت مهاجم ایرانی العربی به لیگ ایران و حضور در پرسپولیس شنیده می‌شد، او قرارداد خود را تا لحظه آخر فسخ نکرد تا انتقالش به لیگ برتر منتفی شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 31
کد خبر: ۱۴۹۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شنیده‌ها حکایت از آن دارد که مهرداد محمدی ستاره ایرانی فصل گذشته العربی قطر برای سومین بار به پرسپولیس پاسخ منفی داد! اولین بار این اتفاق در دوران سرمربیگری برانکو و مدیریت علی اکبر طاهری اتفاق افتاد. مهرداد به اتفاق برادر دوقلویش میلاد در برنامه تلویزیونی ۹۰ حاضر شده و هر دو اعلام کردند پرسپولیسی هستند.

 

میلاد محمدی از مجتبی محرمی به عنوان الگوی خود یاد کرد و مهرداد محمدی نیز از علاقه اش به علی کریمی گفت. مهرداد محمدی درآن مقطع جوان اول راه آهن و به نوعی پدیده لیگ برتر محسوب می‌شد که گل‌های زیادی هم برای این تیم زد. برانکو و پرسپولیسی‌ها خواهان عقد قرارداد با مهرداد محمدی برای پُست دفاع چپ بودند!

 

مهرداد که مهاجم و وینگر سرعتی است پس از استعلام از مربیان پرسپولیس و به دلیل اینکه میلاد برادرش دفاع چپ بود و خودش دوست داشت جلوتر بازی کند، این پیشنهاد را رد کرد. خرداد ماه ۱۳۹۵ اما مهرداد محمدی که صحبت از حضورش در تیم فوتبال پرسپولیس بود و مذاکراتی نیز در این زمینه صورت گرفته بود با امضا قراردادی در حضور عبدالله ویسی ( سرمربی وقت سپاهان اصفهان) به تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیوست.

 

دومین مرتبه همین یکی دو هفته پیش بود. همان طور که در خبرورزشی نوشتیم ظاهرا مهرداد محمدی از خرید عمر السوما، مهاجم سوری توسط باشگاه العربی از این اتفاق ناراحت است و به همین خاطر می‌خواهد فوتبال خود را در تیم دیگری ادامه بدهد.

 

در شرایطی که صحبت‌هایی مبنی بر بازگشت مهاجم ایرانی العربی به لیگ ایران و حضور در پرسپولیس شنیده می‌شد، او قرارداد خود را تا لحظه آخر فسخ نکرد تا انتقالش به لیگ برتر منتفی شود. محمدی که به تازگی از مصدومیت رهایی یافته، در شرایطی که چندی پیش نیز بحث‌هایی درباره بازگشت دوباره‌اش به فوتبال ایران شکل گرفته بود و او در گفت‌وگویی آن را رد کرد، اکنون برای ادامه دوران فوتبالی‌اش در لیگ ستارگان قطر، تصمیم جدیدی اتخاذ کرده و قصد دارد راهی تیم السیلیه شود.

 

هرچند هنوز این انتقال رسمی نشده اما او نمی‌خواهد از لیگ ستارگان قطرجدا شود و به ایران بازگردد. شنیدیم واسطه پرسپولیسی‌ها برای سومین بار به خواست یحیی گل محمدی که مهرداد محمدی را دو منظوره برای بازی در دفاع چپ و خط حمله می‌خواهد با او وارد مذاکره شدند که باز هم این بازیکن سرعتی پاسخ منفی داده است./ خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار