۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟

سایه «طوبی» بر امپراطوری کلانتری در لواسانات

حسن شکری، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شمیرانات در این باره به تسنیم می‌گوید: این 4 هکتار سالها پیش در راستای اجرای طرح طوبی برای گردوکاری به آقای کلانتری واگذار شده شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 30
کد خبر: ۱۴۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، امروز پس از سالها متوجه میشویم که در وانفسای بذل و بخشش اراضی ملی به نام طرح خودکفایی، طوبی کلانتری سهم خود را هم از سفره اراضی ملی منظور کرده: یک زمین ۴ هکتاری در اراضی ملی حاجی‌آباد لواسان که با تصرفی بیش از ۱۵۰۰ متر مازاد در اراضی ملی همراه است.

 

طرح طوبی، که در دهه هفتاد و در زمان تصدی عیسی کلانتری در وزارت جهاد کشاورزی و به دستور وی به منظور احداث باغ در اراضی ملی راه‌اندازی شد همواره به عنوان طرحی مخرب و پوششی برای زمین‌خواری شناخته شده است؛ طرحی که تاکنون به واسطه آن، بیش از پنج میلیون هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی واگذار شده است و جالب‌ آنکه بخش عمده این اراضی به جای آنکه به کشاورزی اختصاص یابند قربانی تغییر کاربری شده و در برخی موارد به تشکیل پرونده‌های تخلف در محاکم قضایی کشور انجامیده‌اند.

 

اما حالا پس از سال‌ها متوجه می‌شویم که در وانفسای بذل و بخشش اراضی ملی به نام طرح خودکفایی طوبی، کلانتری سهم خود را هم از سفره اراضی ملی منظور کرده است: یک زمین 4 هکتاری در اراضی ملی حاجی‌آباد لواسانات که بر اساس اسنادی که در اختیار تسنیم قرار گرفته، با تصرفی بیش از 1500 متر مربع مازاد در اراضی ملی همراه است.

 

حسن شکری، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شمیرانات در این باره به تسنیم می‌گوید: این 4 هکتار سالها پیش در راستای اجرای طرح طوبی برای گردوکاری به آقای کلانتری واگذار شده شده است.

 

اما آیا زمین 4 هکتاری آقای مشاور عالی رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با درختان گردو پوشیده است؟

 

به گفته منابع آگاه، ویلاسازی در این 4 هکتار و استفاده از منابع آب منطقه برای آبیاری درختان، موضوعاتی است که بارها مورد اعتراض مردم منطقه واقع شده است. علت واگذاری این مساحت از راضی ملی به عیسی کلانتری و چرایی ساخت و ساز در آن از مهم‌ترین مواردی است که انتظار می‌رود با پیگیری مراجع قضایی پاسخ شفاف آن در اختیار افکار عمومی قرار گیرد.

 

به گزاش تسنیم، روز جمعه بود که در پی افزایش دست‌اندازی‌ها به اراضی ملی در لواسانات، نمازگزاران در نماز جمعه لواسان با امضای نامه‌ای از حجت الاسلام رئیسی، رئیس قوه قضاییه دعوت کردند بدون اطلاع قبلی برای بازدید از ساخت و سازهای غیرقانونی و زمین خواری‌ها در لواسان حضور یابد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار