ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

شاخه نظامی جریان صدر:اجازه تشکیل دولت توافقی در عراق را نخواهیم داد

شاخه نظامی جریان صدر:اجازه تشکیل دولت توافقی در عراق را نخواهیم داد مسئول کل گروه «سرایا السلام» گفت:دولت توافقی و به سلیقه خارجی، تشکیل نخواهد شد
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 31
کد خبر: ۱۴۹۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «ابو مصطفی الحمیداوی» مسئول کل گروه «سرایا السلام» شاخه نظامی جریان صدر وعده‌ای را برخلاف اظهارات «سید مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر مطرح کرد.

بنا بر گزارش شبکه «السومریه»، مسئول کل گروه نظامی سرایا السلام در حساب کاربری خود در شبکه فیسبوک نوشت: «دولت توافقی و به سلیقه خارجی، تشکیل نخواهد شد».

این تهدید در حالی مطرح شده است که سید مقتدی الصدر رهبر جریان صدر در هفته جاری و در پی اتفاقات اخیر، کناره‌گیری کامل خود از سیاست را اعلام کرد و گفت همه نهادهای مرتبط را تعطیل خواهد کرد.

احزاب سیاسی در عراق پس از اعلام نتیجه انتخابات در اکتبر سال ۲۰۲۱ تا به امروز موفق نشده‌اند در این کشور دولت جدید تشکیل دهند.

اوضاع عراق طی این مدت و به‌ویژه در هفته‌های گذشته پس از تظاهرات آشوبگران حامی جریان صدر متشنج شد. حامیان جریان صدر پس اعلام‌کناره‌گیری سید مقتدی الصدر رهبر این جریان به نهادهای دولتی عراق تعرض کردند و برخی از ساختمان‌ها را تحت اشغال خود درآورند که این اقدام در نهایت به درگیری با نیروهای امنیتی عراق منجر شد.

در پی این درگیری‌ها، ۳۰ نفر کشته و حدود ۷۰۰ از جمله ده‌ها نیروی امنیتی عراقی مجروح شدند. پس از تشدید ناآرامی‌ها، رهبر جریان صدر، بعدازظهر روز گذشته، در یک سخنرانی از مردم عراق عذرخواهی کرد و با تعیین‌ ضرب‌الاجلی یک‌ساعته خواستار خروج فوری حامیان این جریان از «منطقه سبز» بغداد شد.

پس از سخنرانی رهبر جریان صدر، حامیان این جریان بلافاصله منطقه سبز را ترک کردند و اوضاع در عراق تقریبا به حالت عادی بازگشت./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار