دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

پیاز سطح قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش دهند

طبق تحقیقات محققان، پیازهای خوراکی می‌توانند سطح قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 31
کد خبر: ۱۴۹۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر متخصصان تغذیه و سلامتِ نیجریه در یک مطالعه دانشگاهی دریافتند، پیاز که یک خوردنی معمول در تغذیه اکثر افراد است، سطح قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد و "احتمالا" می‌تواند در درمان بیماران مبتلا به دیابت کاربرد داشته باشد.لوزالمعده افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ قادر به تولید انسولین کافی برای تنظیم قند خون نیست، یعنی قند خونشان ممکن است تا سطح خطرناکی بالا برود.

اما یافته‌هایی که اخیرا در نودوهفتمین نشست سالانه "انجمن غدد درون‌ریز" در سن‌دیه‌گو ارائه شد، نشان داد: پیاز در صورتی که همراه داروی دیابت موسوم به "متفورمین" مصرف شود، قند خون بالا و میزان کلّی کلسترول را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

آنتونی اوجیه، نویسنده اصلی این پژوهش از دانشگاه ایالتی دلتا در آبراکا در نیجریه گفت: پیاز ارزان و در دسترس است و به‌صورت مکمل غذایی مصرف می‌شود. این گیاه خاصیتی دارد که شاید بتوان از آن برای درمان بیماران مبتلا به دیابت استفاده کرد.

متخصصان این نظریه را روی موش‌ها امتحان کردند. در مجموع، به سه گروه از موش‌های صحرایی که با روش پزشکی به دیابت کرده بودند، مقادیر متفاوتی عصاره پیاز دادند تا ببینند آیا اثربخشی دارو را افزایش می‌دهد یا خیر.متخصصان، دارو و پیاز را به سه گروه دیگر از موش‌های صحرایی نیز دادند که دیابت نداشتند و قند خونشان طبیعی بود.

یافته‌های آن‌ها نشان داد سطح قند خون موش‌های دیابتی که به ازای هر کیلوگرم وزن بدن ۴۰۰ و ۶۰۰ میلی‌گرم عصاره پیاز مصرف کردند، نسبت به سطح پایه به‌ترتیب ۵۰ و ۳۵ درصد پایین آمد و کاهش قابل توجهی را نشان داد.

همچنین، عصاره پیاز سطح کلّی کلسترول را در موش‌های دیابتی کاهش داد و ۴۰۰ میلی‌گرم و ۶۰۰ میلی‌گرم بیشترین اثربخشی را داشت.این آزمایشات همچنین نشان داد که عصاره پیاز به افزایش وزن موش‌های غیردیابتی منجر شد، اما روی موش‌های دیابتی چنین تاثیری نداشت.

اوجیه توضیح داد: پیاز کالری بالایی ندارد. اما به نظر می‌رسد با افزایش سوخت‌وساز بدن و افزایش اشتها، موجب افزایش مصرف مواد غذایی می‌شود. ما باید سازوکاری را بررسی کنیم که پیاز از طریق آن، گلوکز خون را کاهش می‌دهد هرچند هنوز در این مورد توضیحی نداریم و انجام بررسی‌های دقیق‌تر و بیشتر در این زمینه لازم است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار