کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران

شرط چین برای از سرگیری مذاکرات با آمریکا

شرط چین برای از سرگیری مذاکرات با آمریکا دولت چین به آمریکا متذکر شد، شرط از سرگیری مذاکرات با آمریکا بر سر تغییرات آب و هوایی رفع «تاثیر منفی» سفر نانسی پلوسی در اوایل ماه اوت به تایوان است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 01
کد خبر: ۱۴۹۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری رویترز، چین پیشتر به تلافی سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در تاریخ دوم و سوم اوت (11 و 12 مرداد 1401) به تایوان اعلام کرد همکاری های دوجانبه با آمریکا در چند حوزه شامل مذاکرات آب و هوایی و گفتگوهای بین فرماندهان ارشد نظامی را به حال تعلیق در می آورد.

جان کری، وزیر خارجه اسبق آمریکا و فرستاده ویژه تغییرات آب و هوایی دولت فعلی این کشور روز سه شنبه در مصاحبه با نشریه فایننشال تایمز خواستار از سرگیری مذاکرات آب و هوایی پکن و واشنگتن شد.

کری در ادامه این مصاحبه گفت، امیدوار است پیش از اجلای آب و هوایی ماه نوامبر آتی سازمان ملل در منطقه شرم الشیخ مصر، مقامات چین و آمریکا بتوانند «دوباره نزد یکدیگر برگردند».

چین در واکنش به صحبتهای جان کری بیان کرد، از سرگیری مذاکرات آب و هوایی با آمریکا منوط به کارهایی است که واشنگتن برای رفع «تاثیر منفی» سفر نانسی پلوسی به تایوان صورت می دهد.

وزارت امور خارجه چین در بیانیه مکتوبی که برای خبرگزاری رویترز فرستاده شد نوشت: «طرف آمریکایی باید تاثیر منفی گسیل شدن پلوسی به تایوان را بزداید، این یک شرط غیر قابل اجتناب برای همکاری چین-آمریکا در زمینه تغییرات آب و هوایی است.»

در این بیانیه تاکید شد، چین به مشارکت فعالانه در مجامع بین المللی درباره تغییرات آب و هوایی ادامه خواهد داد.

این شرط از سوی چین در حالی مطرح می شود که همچنان سفرهای تحریک آمیز زنجیره ای مقامات آمریکایی و کشورهای متحد واشنگتن به تایوان همچنان ادامه داشته و در جدیدترین مورد، روز سه شنبه هیات دیگری از سیاستمداران آمریکایی تحت سرپرستی داگ دوسی، فرماندار ایالت آریزونای آمریکا به تایوان سفر کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار