وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

واکنش چین به معامله تسلیحاتی جدید آمریکا با تایوان

سفارت چین در آمریکا روز یکشنبه، تصمیم آمریکا برای فروش تسلیحات به تایوان به ارزش ۱.۱ میلیارد دلار را محکوم کرد و درباره عواقب آن هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 04
کد خبر: ۱۴۹۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه شبکه «سی‌جی‌تی‌اِن»، سخنگوی این سفارتخانه اعلام کرد که چین در واکنش به این معامله تسلیحاتی تحریک‌آمیز اقدامات متقابل ضروری، قانونی و قاطعی را خواهد داد.

در بیانیه سفارت چین در آمریکا با تأکید بر اینکه تایوان بخشی جدایی‌ناپذیر از چین است آمده که واشنگتن با فروش تسلیحات به این جزیره، در حال مداخله در امور داخلی چین و تضعیف حق حاکمیت و منافع امنیتی این کشور است.

در این بیانیه آمده است، چنین اقدامی، مغایر با قوانین بین‌المللی و اصول اساسی روابط بین‌المللی بوده و سه بیانیه مشترک پکن و واشنگتن و همچنین اصل چین واحد که آمریکا مدعی پایبندی به آن است زیر پا می‌گذارد.

سفارت چین در آمریکا متذکر شده که فروش تسلیحات به تایوان پیام اشتباهی را به جدایی‌طلبان «حامی استقلال تایوان» مخابره می‌کند و به شدت روابط چین و آمریکا و صلح و ثبات در تنگه تایوان را به خطر می‌اندازد.

این سفارتخانه در بیانیه خود از واشنگتن می‌خواهد، به تعهدات خود در قبال پکن احترام گذاشته، به طور صادقانه‌ای به اصل چین واحد و سه بیانیه مشترک پایبند باشد، فروش تسلیحات و تعامل با تایوان را متوقف کند و فوراً معاملات تسلیحاتی با این جزیره را لغو کند.

وزارت خارجه آمریکا روز شنبه از تأیید فروش یک بسته تسلیحاتی به ارزش ۱.۱ میلیارد دلار به تایوان خبر داد. این بسته شامل ۶۶۵ میلیون دلار سامانه هشدار زودهنگام است که به تایوان برای رصد زودهنگام موشک‌ها کمک خواهد کرد. بسته مورد نظر همچنین شامل ۳۵۵ میلیون دلار موشک‌های هارپون پیشرفته است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار