سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق

واکنش چین به معامله تسلیحاتی جدید آمریکا با تایوان

واکنش چین به معامله تسلیحاتی جدید آمریکا با تایوان سفارت چین در آمریکا روز یکشنبه، تصمیم آمریکا برای فروش تسلیحات به تایوان به ارزش ۱.۱ میلیارد دلار را محکوم کرد و درباره عواقب آن هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 04
کد خبر: ۱۴۹۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه شبکه «سی‌جی‌تی‌اِن»، سخنگوی این سفارتخانه اعلام کرد که چین در واکنش به این معامله تسلیحاتی تحریک‌آمیز اقدامات متقابل ضروری، قانونی و قاطعی را خواهد داد.

در بیانیه سفارت چین در آمریکا با تأکید بر اینکه تایوان بخشی جدایی‌ناپذیر از چین است آمده که واشنگتن با فروش تسلیحات به این جزیره، در حال مداخله در امور داخلی چین و تضعیف حق حاکمیت و منافع امنیتی این کشور است.

در این بیانیه آمده است، چنین اقدامی، مغایر با قوانین بین‌المللی و اصول اساسی روابط بین‌المللی بوده و سه بیانیه مشترک پکن و واشنگتن و همچنین اصل چین واحد که آمریکا مدعی پایبندی به آن است زیر پا می‌گذارد.

سفارت چین در آمریکا متذکر شده که فروش تسلیحات به تایوان پیام اشتباهی را به جدایی‌طلبان «حامی استقلال تایوان» مخابره می‌کند و به شدت روابط چین و آمریکا و صلح و ثبات در تنگه تایوان را به خطر می‌اندازد.

این سفارتخانه در بیانیه خود از واشنگتن می‌خواهد، به تعهدات خود در قبال پکن احترام گذاشته، به طور صادقانه‌ای به اصل چین واحد و سه بیانیه مشترک پایبند باشد، فروش تسلیحات و تعامل با تایوان را متوقف کند و فوراً معاملات تسلیحاتی با این جزیره را لغو کند.

وزارت خارجه آمریکا روز شنبه از تأیید فروش یک بسته تسلیحاتی به ارزش ۱.۱ میلیارد دلار به تایوان خبر داد. این بسته شامل ۶۶۵ میلیون دلار سامانه هشدار زودهنگام است که به تایوان برای رصد زودهنگام موشک‌ها کمک خواهد کرد. بسته مورد نظر همچنین شامل ۳۵۵ میلیون دلار موشک‌های هارپون پیشرفته است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار