درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

توافق پهپادی ۵۵۵ میلیون دلاری تایوان و آمریکا

توافق پهپادی ۵۵۵ میلیون دلاری تایوان و آمریکا تایوان رسما یک قرارداد با آمریکا به ارزش ۵۵۵ میلیون دلار برای خرید چهار فروند پهپاد «ام کیو-۹ بی» معروف به «حافظان دریا» امضا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 01
کد خبر: ۱۴۹۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر  در حالی که تنش‌های واشنگتن و پکن بر سر تایوان ادامه دارد، مقامات این جزیره با آمریکا قرارداد خرید پهپاد امضا کردند.

وبگاه «تایوان نیوز» خبر داد، تایوان رسما یک قرارداد با آمریکا به ارزش ۵۵۵ میلیون دلار برای خرید چهار فروند پهپاد «ام کیو-۹ بی» معروف به «حافظان دریا» امضا کرد.

«وانگ تینگ-یو» یکی از قانونگذاران عضو حزب حاکم «دموکراتیک مترقی» تایوان در صفحه شخصی خود در فیسبوک خبر داد که مقامات این جزیره رایزنی‌های فشرده با آمریکا درباره خرید تسلیحاتی دارند.

از سوی دیگر، وزارت دفاع تایوان توضیحاتی درباره خرید پهپادی از آمریکا ارائه داد.

طبق اعلام این وزارتخانه، فرماندهی نیروی هوایی تایوان از هیات نظامی آمریکایی برای سفر به این جزیره به منظور امضای توافق رسمی خرید چهار پهپاد «ام کیو-۹ بی» دعوت کرده بود.

توافق تایوان و آمریکا برای خرید پهپاد، ۲۴ آگوست (دوم شهریور ماه) وارد مرحله اجرایی شد و تا پایان سال ۲۰۲۹ این قرارداد به صورت کامل اجرایی خواهد شد. قرار است اولین پهپاد آمریکایی در سال ۲۰۲۵ وارد تایوان شود.

تایوان نیوز در گزارش خود به نقل از مقامات این جزیره نوشت، انتظار می‌رود با بکارگیری پهپادهای ام کیو-۹ بی، «قابلیت‌های نظارت و شناسایی بلندمدت نیروی هوایی در آب‌های اطراف تایوان تا حد زیادی بهبود یابد».

انتشار این خبر در شرایطی انجام شده که روز سه شنبه رسانه‌های آمریکایی خبر دادند که به رغم هشدارهای چین به آمریکا درباره فروش تسلیحات به تایوان، دولت جو بایدن در تدارک برای فروش ۱.۱ میلیارد دلاری سلاح به این جزیره است.

پایگاه خبری «پالتیکو» در این باره به نقل از منابع مطلع گزارش داد، دولت آمریکا از کنگره این کشور خواسته تا قرارداد فروش تسلیحات به تایوان، با ارزش ۱.۱ میلیارد دلار را تصویب کند/.فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار