حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ترامپ: درباره کره شمالی عجله ندارم، تحریم‌ها برقرار هستند

رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با رئیس‌جمهور کره جنوبی گفت در خصوص کره شمالی عجله ندارد زیرا تحریم‌ها برقرار هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۰۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 30
کد خبر: ۱۴۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مون جائه این»، رئیس‌جمهور کره جنوبی و «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا امروز یکشنبه در یک کنفرانس خبری مشترک در سئول شرکت کردند.

 

رئیس‌جمهور کره جنوبی گفت دو طرف در دیدار مشترک با یکدیگر درباره مسائل مختلف ابراز کرده‌اند. او گفت دو طرف از شدت گرفتن تنش‌ها در خاورمیانه و از جمله حادثه برای نفت‌کش‌ها در دریای عمان ابراز نگرانی کرده‌اند. «مون» آزادی تردد دریایی در دریای عمان را برای ثبات در خاورمیانه و امنیت انرژی حائز اهمیت خواند.

 

ترامپ گفت که سخنانش کوتاه خواهد بود چون قرار است برای دیدار با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی به منطقه غیرنظامی دو کره برود. رئیس‌جمهور آمریکا گفت هنگامی که به عنوان رئیس‌جمهور وارد کاخ سفید شده، در ابتدا «خشم» زیادی بین او و رهبر کره شمالی ایجاد شده، اما ناگهان اوضاع عوض شده و آنها با هم کنار آمده‌اند.

 

ترامپ در ادامه گفت: «مدتی پیش تصمیم گرفتیم همان‌طور که به مون وعده داده بودم من بعد از شرکت در نشست گروه 20 اینجا بیایم؛ دیروز داشتم فکر می‌کردم خب حالا که من اینجا هستم، اجازه بدهید ببینیم می‌توانیم سلامی هم به کیم جونگ اون بکنیم یا نه؛ این حرف را مطرح کردم، او هم پاسخ داد.»

 

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه، طبق روال معمول به بیان دستاوردهایش در قبال کره شمالی پرداخت. او گفت که از زمان ریاست‌جمهوری او کره شمالی اقدام به انجام آزمایش موشکی و آزمایش‌های هسته‌ای نکرده است. ترامپ گفت در حال حاضر «آبه شینزو»، نخست‌وزیر ژاپن احساس بهتری نسبت به رهبر کره شمالی دارد.

 

ترامپ در ادامه تصریح کرد «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا خواستار دیدار با رهبر کره شمالی بوده اما او این را قبول نمی‌کرده است. وی گفت: «دولت اوباما برای دیدار التماس می‌کرد، دائم التماس می‌کردند اما کیم با او دیدار نمی‌کرد، حالا بنا به دلایلی جاذبه خاصی بین ما (ترامپ و رهبر کره شمالی) برقرار است؛ حالا صبر کنیم ببینیم چه می‌شود. هنوز راه درازی مدت مانده است. من اصلاً عجله ندارم، تحریم‌ها برقرار هستند.»

 

وی اضافه کرد: «درباره ایران هم عجله ندارم. اگر عجله کنید دچار مشکل می‌شوید.»

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار