تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است

ترامپ: درباره کره شمالی عجله ندارم، تحریم‌ها برقرار هستند

رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با رئیس‌جمهور کره جنوبی گفت در خصوص کره شمالی عجله ندارد زیرا تحریم‌ها برقرار هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۰۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 30
کد خبر: ۱۴۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مون جائه این»، رئیس‌جمهور کره جنوبی و «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا امروز یکشنبه در یک کنفرانس خبری مشترک در سئول شرکت کردند.

 

رئیس‌جمهور کره جنوبی گفت دو طرف در دیدار مشترک با یکدیگر درباره مسائل مختلف ابراز کرده‌اند. او گفت دو طرف از شدت گرفتن تنش‌ها در خاورمیانه و از جمله حادثه برای نفت‌کش‌ها در دریای عمان ابراز نگرانی کرده‌اند. «مون» آزادی تردد دریایی در دریای عمان را برای ثبات در خاورمیانه و امنیت انرژی حائز اهمیت خواند.

 

ترامپ گفت که سخنانش کوتاه خواهد بود چون قرار است برای دیدار با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی به منطقه غیرنظامی دو کره برود. رئیس‌جمهور آمریکا گفت هنگامی که به عنوان رئیس‌جمهور وارد کاخ سفید شده، در ابتدا «خشم» زیادی بین او و رهبر کره شمالی ایجاد شده، اما ناگهان اوضاع عوض شده و آنها با هم کنار آمده‌اند.

 

ترامپ در ادامه گفت: «مدتی پیش تصمیم گرفتیم همان‌طور که به مون وعده داده بودم من بعد از شرکت در نشست گروه 20 اینجا بیایم؛ دیروز داشتم فکر می‌کردم خب حالا که من اینجا هستم، اجازه بدهید ببینیم می‌توانیم سلامی هم به کیم جونگ اون بکنیم یا نه؛ این حرف را مطرح کردم، او هم پاسخ داد.»

 

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه، طبق روال معمول به بیان دستاوردهایش در قبال کره شمالی پرداخت. او گفت که از زمان ریاست‌جمهوری او کره شمالی اقدام به انجام آزمایش موشکی و آزمایش‌های هسته‌ای نکرده است. ترامپ گفت در حال حاضر «آبه شینزو»، نخست‌وزیر ژاپن احساس بهتری نسبت به رهبر کره شمالی دارد.

 

ترامپ در ادامه تصریح کرد «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا خواستار دیدار با رهبر کره شمالی بوده اما او این را قبول نمی‌کرده است. وی گفت: «دولت اوباما برای دیدار التماس می‌کرد، دائم التماس می‌کردند اما کیم با او دیدار نمی‌کرد، حالا بنا به دلایلی جاذبه خاصی بین ما (ترامپ و رهبر کره شمالی) برقرار است؛ حالا صبر کنیم ببینیم چه می‌شود. هنوز راه درازی مدت مانده است. من اصلاً عجله ندارم، تحریم‌ها برقرار هستند.»

 

وی اضافه کرد: «درباره ایران هم عجله ندارم. اگر عجله کنید دچار مشکل می‌شوید.»

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار