دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

عملیات پهپادی ارتش یمن علیه فرودگاه‌های رژیم سعودی

طبق اعلام نیروهای مسلح یمن، مرکز فرماندهی نیروی هوایی این کشور با استفاده از چند پهپاد، اهداف سعودی در فرودگاه‌های جازان و أبها را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۰۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 30
کد خبر: ۱۴۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیروهای مسلح یمن بامداد یکشنبه از اجرای عملیات بزرگ هوایی علیه اهداف نظامی شامل پایگاه‌ها و آشیانه جنگنده‌های سعودی در «جازان» خبر داد.

 

سرهنگ «یحیی سریع» سخنگوی ارتش و نیروهای مسلح یمن اعلام کرد این عملیات به‌وسیله دو فروند هواپیمای بدون سرنشین «قاصف کِی-۲» انجام شده که جنگنده‌ها و دیگر اهداف نظامی در فرودگاه جازان را هدف گرفته است.

 

به نوشته وبگاه شبکه «المیادین» وی تصریح کرد عملیات بزرگ مرکز فرماندهی نیروی هوایی یمن علیه فرودگاه جازان، با دقت اهداف سعودی را نابود کرده و منجر به اختلال در سیستم ناوبری هوایی شده است.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین تاکید کرد تا زمانی که حملات ظالمانه و بی‌دلیل ائتلاف سعودی به مردم یمن ادامه داشته باشد، آنها نیز به هدف قرار دادن سایت‌ها و تاسیسات دشمن از جمله فرودگاه‌های نظامی ادامه می‌دهند.

 

شبکه الجزیره نیز دقایقی بعد به نقل از سخنگوی نیروهای مسلح یمن گزارش داد که فرودگاه بین‌المللی أبها در جنوب عربستان سعودی نیز با چند پهپاد هدف قرار داده شده است.

 

سرهنگ سریع در ادامه این بیانیه افزود: «ما قبلا هم تاکید کرده‌ایم که این عملیات‌ها تا زمان پایان تجاوزات و رفع محاصره، نه تنها متوقف نمی‌شوند بلکه گسترش هم می‌یابند».

 

یمن از سال ۲۰۱۵ (فروردین ۹۴) و آغاز حملات ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان و امارات، وضع بحرانی و فاجعه آمیزی دارد؛ حملات بی امانی که در جریان آن ده‌ها هزار غیر نظامی کشته و صدها هزار تن دیگر از جمله کودکان زخمی و آواره شده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار