موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT جزئیات سفر وزیر دفاع ایران به ترکیه سردار فضلی: برآورد ما نشان می‌دهد دشمن در حال حاضر شرایط آغاز یک جنگ بزرگ را ندارد معاون رئیس‌جمهور: دولت تصمیمی برای اخراج سفرای تروئیکای اروپایی از ایران ندارد پزشکیان: آمریکا اراده‌ای برای حل مسئله از مسیر دیپلماسی و منطق عادلانه ندارد سردار قاآنی: عامل اصلی شهادت سیدحسن نصرالله و شهدای دیگری که با ایشان بودند، صرف انفجار نبود + ویدئو سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت ۴ صبح بود/ در سطح راهبردی کاملاً هوشیار بودیم در دیدار کمیسیون امنیت ملی با لاریجانی چه گذشت؟   خبر مهم برای فرهنگیان و نیرو‌های شرکتی/ تبدیل وضعیت معلمان و کارکنان دولتی در راه است؟ رأی مثبت مجمع تشخیص به ۲ مصوبه امنیتی مجلس فیلم | نبویان: اطلاعات ما از طریق آژانس درز پیدا می‌کند؛ خیلی از بازرسان آژانس جاسوس هستند عباس ایروانی کیست؟ وقوع جنگ نامحتمل است/ فضای رسانه‌ای صرفاً تبلیغات دشمن است دستور عارف برای رسیدگی فوری به دانشجویان مصدوم حادثه سمنان

رضایی: آمریکا شایسته مذاکره نیست

رئیس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه «هیچگاه آمریکایی‌ها شایسته مذاکره نبوده و در آینده هم نیستند»، گفت: مقامات آمریکایی با تحریم‌های اخیر نشان دادند که دچار پریشانی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۰۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 30
کد خبر: ۱۴۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد ابراهیم رضایی  با اشاره به تحریم اخیر برخی مقامات ایرانی توسط آمریکا گفت: آمریکایی‌ها دچار به هم ریختگی شده‌اند که این را می‌توان در خط و مشی‌ها و راهبردهایشان در مقابل ایران دید که شکست خورده است. هر کشوری که راهبردش با شکست مواجه شود از کار افتاده و بی خاصیت می‌شود.

 

وی با بیان اینکه «آمریکا در خط مشی‌ها و تاکتیک‌ها دچار پریشان حالی شده است»، گفت: این رفتارهای آمریکایی‌ها وضعیت پریشان آنها را نشان می‌دهد که همه رفتارها و گفتارهایشان ضد و نقیض و برعکس هم است. قوه عاقله جامعه‌نگر در رفتارهای آمریکایی‌ها وجود ندارد و هر لحظه رفتاری از خود بروز می‌دهند که می‌توان شکست را از همه زوایا در آن دید.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه «هیچگاه آمریکا شایسته مذاکره نبوده و نیست»، گفت: اکنون وضعیت طوری شده که آنها وجهه بین‌المللی خود را هم از دست داده‌اند. رفتارهایشان برای آمریکا تحقیر کننده است. همان کشوری که ادعای کدخدایی و ابرقدرتی را می‌کرد امروز به این وضعیت گرفتار شده است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار