صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

کاهش ۳۰ تا ۵۰ درصدی مصرف مرغ پس از گرانی

کاهش ۳۰ تا ۵۰ درصدی مصرف مرغ پس از گرانی معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: بنا به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس تقاضای مرغ ۳۰ تا ۵۰ درصد افت داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 03
کد خبر: ۱۴۹۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین دماوندی نژاد در افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه دام و طیور در جمع خبرنگاران در پاسخ به چرایی افزایش قیمت مرغ در بازار گفت: این افزایش قیمت تخلف و گرانفروشی است.

وی افزود: دخیره بی نظیری در مرغ داریم که این ذخایر عرضه می‌شود. به تمام استان‌ها نیز ابلاغ کردیم تا با حداکثر ظرفیت مرغ ذخیره شده را روانه بازار کند.

ایران هاب صادرات نهاده‌های دامی روسیه و اوکراین خواهد شد

وی در بخش دیگری از صحبت هایش افزود: بر اساس توافقات صورت گرفته قرار است جمهوری اسلامی ایران هاب منطقه در خصوص تامین نهاده از منطقه اوکراین و روسیه شود که موقعیت خوبی برای کارخانجات صنایع خوراک دام و طیور ما است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: با توجه به تغییراتی که در ساختار کشور صورت گرفته است و تبدیل نرخ ارز ترجیحی به نیمایی موقعیتی خواهد بود که تولیدکنندگان ما با همراهی شرکت دانش بنیان بتوانند تولیدات خود را روانه بازار‌های هدف کنند.

وی افزود: این نمایشگاه فرصتی است که بازار‌ها هدف در اوراسیا، اروپا، آفریقا دسترسی پیدا کنیم. به یقین ثروتی که در این بخش بکارگرفته شده توانایی این را خواهد داشت که کشور ما را در زمره کشور‌های صادر کننده خوراک دام و طیور قرار دهد به خصوص با ظرفیت تولید بین ۲۴ تا ۲۷ میلیون تنی که در کشور ایجاد شده است قطعا باید از این ظرفیت استفاد کرد.

دماوندی نژاد در ادامه در پاسخ به اینکه در حال حاضر ترکیه هاب غلات اوکراین روسیه شده است، گفت: با مذاکراتی که انجام شده این شرایط فراهم است که کشور ما هاب باشد. ترکیه در گندم و ما نیز در نهاده‌های دام و طیور فعالیت خواهیم کرد.

وی همچنین از آغاز صادرات دام زنده خبر داد و گفت: شیوه‌نامه تدوین شده و بخشی از دام اکنون در قرنطینه و آماده صادرات است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی همچنین از دامپینگ قیمت توسط ترکیه در بازار کشور‌های دیگر خبر داد و گفت: این اقدام تا حدودی صادرات ما به کشور‌های دیگر را کنترل کرده بود، اما اکنون شرایط مهیا است و مذاکراتی برای صادرات مرغ و تخم مرغ در حال انجام است./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار