عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان

قایق‌های بدون سرنشین؛ تهدید جدید برای امنیت کشتیرانی در منطقه

طی روزهای گذشته برخورد نیروهای دریایی سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران با قایق‌های بدون سرنشین آمریکایی که امنیت کشتیرانی تجاری در منطقه را مختل کرده‌اند با واکنش شتاب‌زده مقامات واشینگتن مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 05
کد خبر: ۱۴۹۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  در ادامه رفتارهای تنش‌زای ایالات متحده در غرب آسیا به‌ویژه در حوزه خلیج فارس، این کشور طی هفته‌های گذشته اقدام به اعزام قایق‌های شناسایی بدون سرنشین به آب‌های بین‌المللی در منطقه کرده است.

 

این اقدام تحریک‌آمیز که با هدف تجسس و جمع‌آوری اطلاعات صورت می‌گیرد، عملاً امنیت دریانوردی را نیز به مخاطره انداخته و موجب اختلال در عبور و مرور کشتی‌های تجاری شده است.

 

به همین دلیل؛ طی روزهای گذشته نیروهای دریایی سپاه و ارتش جمهوری اسلامی در عملیات‌های جداگانه اقدام به مقابله با این رفتار آمریکایی‌ها کردند که با واکنش شتاب‌زده مقامات واشینگتن مواجه شد.

 

در همین خصوص؛ سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در مراسم الحاق تجهیزات جدید به نیروی دریایی ارتش با تأکید بر نقش راهبردی نیروی دریایی ارتش در امنیت تنگه هرمز، باب‌المندب، دریای عمان، اقیانوس هند و دریای سرخ، گفت: دشمنان به روش‌های مختلف و با ایجاد واحدهای جدید سعی می‌کنند کاهش نیرو در منطقه خاورمیانه را جبران کنند؛ گزارش‌ها حاکیست که آنان با آب‌اندازی و اعزام واحدهای کوچک تجسسی بدون سرنشین، امنیت دریانوردی را به مخاطره می‌اندازند.

 

باقری افزود: از مسیرهای بین‌المللی و اعلام شکایت به سازمان بین‌المللی دریانوردی اعلام خواهیم کرد که شناورهای ما در مسیر خود چنین واحدهایی را تحمل نخواهند کرد و چنانچه اتفاق افتاده است با آنها برخورد خواهد شد.

 

واکنش سرلشکر باقری نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران برای برخورد با هرگونه اقدامی که امنیت دریانوردی را مختل کند، عزم جدی داشته و اقدامات تحریک‌آمیزی را که مخل امنیت ملی و منطقه‌ای باشد برنمی‌تابد.

 

در همین حال؛ خبرهای رسیده به «نورنیوز» حاکی است در چارچوب راهبرد اعلام شده از سوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح، یگان‌های نیروهای دریایی ایران بر اساس دستورالعمل‌های صادر شده و وفق مقررات مربوط به تأمین امنیت کشتیرانی در منطقه، با شناورهای بدون سرنشین که موجب تهدید کشتیرانی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان شوند برخورد خواهند کرد./نورنیوز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار